Легендарният и най-награждаван Jeep в историята предлага още по- внушителни 4х4 възможности,

...
Легендарният и най-награждаван Jeep в
историята предлага още по- внушителни 4х4
възможности,
Коментари Харесай

Изцяло новият Jeep® Grand Cherokee моделна година 2021

Легендарният и най-награждаван Jeep в историята предлага още по- внушителни 4х4 възможности, безупречно пътно държание, превъзходен разкош и комфорт, най-усъвършенствани технологии и системи за сигурност в своя клас.

Jeep® Grand Cherokee е модел, потвърдил се в продължение на 30 години като най-впечатляващият и награждаван представител на SUV-сегмента. Днес, след четири реформаторски генерации
Три Jeep 4x4 системи и водещата в класа си система за надзор на сцеплението Selec-Terrain с пет режима на работа в зависимост от терена, не престават и усъвършенстват традицията на модела за легендарната дарба за офроуд, включително по-голяма проходимост и способност за по-дълбоко прегазване във вода в съпоставяне с предходните генерации на модела.

Дизайнът на новото Grand Cherokee, запазва автентичните си детайли в 7-ребрената решетка и отличителните си линии, които се съчетават с напълно нов и изтънчен стил на пространството в купето. В модела е имплементирано и самостоятелното предно и ексклузивното за Jeep въздушно окачване Quadra-Lift с електронно-адаптивни амортисьори, които дават водеща в класа дарба и първокласна динамика при шофиране. Премиум просторният интериор разполага със стандартни 10-инчови дисплейни екрани на таблото, включително безрамков цифров клъстер и аудио система със сензорен екран, изцяло ново LED осветяване, седалки с масажни функционалности и климатични зони с възможност за персонализация. Моделът е оборудван с над 110 усъвършенствани системи и функционалности за сигурност и сигурност, технологии от ново потомство, включително нова система Uconnect, която включва Apple CarPlay и Android Auto, Head- up Display (HUD), дигитално огледало за назад виждане, камера за наблюдаване на задни седалки и ексклузивна премиум аудио система McIntosh с 19 високоговорителя.

„ Когато се заехме да преосмислим концепцията на по този начин обичания в продължение на близо 30 години Jeep Grand Cherokee, ние взехме под внимание наследството, което моделът оставя в развиването на SUV-сегмента и от водещо значение бяха превъзходствата, които този автомобил има пред всички останали “, заяви Кристиан Мюние, световен президент на Jeep Brand - FCA. „ Това завещание насочи екипа на Jeep към това да сътвори новият Jeep Grand Cherokee, който да надмине упованията на клиентите и да предложи това, което никой друг в SUV- сегмента не може да направи: да предостави именита Jeep 4x4 офроуд способност, съчетана с великолепно пътно поведение. Той е построен напълно върху нова идея и е обгърнат в зашеметяващ нов дизайн, който пресъздава емблематичното Jeep завещание, като същевременно пространството в купето се увеличава, с цел да разположи удобно 7 места и да отговори на нарастващите нужди на нашите Jeep клиенти, за които пространството и функционалността са водещи критерии. Grand Cherokee L в действителност се откроява в своя сегмент и продължава да вдига летвата по повод на възможностите, успеваемостта и лукса и в същото време превзема нови позиции и във функционалността и адаптивността “, допълни той.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР