Легендарният холивудски композитор и продуцент Ханс Цимер разкри, че ще

...
Легендарният холивудски композитор и продуцент Ханс Цимер разкри, че ще
Коментари Харесай

Ханс Цимер с концерт в Дубай през януари

Легендарният холивудски композитор и продуцент Ханс Цимер разкри, че ще извърши концерт онлайн в Дубай за пръв път. В изявление за Euronews музикантът сподели, че хората могат да чакат „ безпорядък “ и „ нещо малко по-различно “. Новото шоу ще включва особено пренаписани аранжименти на някои от най-популярните му партитури. Цимер работи по втората част на кино лентата „ Дюн “ на режисьора Дени Вилньов. 

Кой саундтрак беше най-голямо предизвикателство за вас?

- Всеки един от тях. Защото казусът е, че хората споделят „ да “ и по-късно се вълнуват. След това се прибирам у дома и намираш празна страница. И колкото повече опитваш, а всички чакат нещо ново от теб, толкоз по-бяла става страницата. Тя се взира в теб и те изтезава. Възможностите, историите, пътуванията, които съм направил, музикантите, с които съм свирил... Точно както на това турне. Имам Лиза Джерард от “Гладиатор “, Лебо, гласът на Цар Лъв. Любимият ми китарист Гютри Гован. Не знаеш дали Джони Мар също ще бъде там.

Той ще взе участие на концерта Ханс Цимер Лайв в Дубай. Какво могат да чакат почитателите? Какво ще забележим?

- Ами безпорядък. Не, не... Сега ще е малко по-различно. Един от проблемите ми постоянно е бил, че когато някой ми споделя какво да върша, аз върша противоположното. Едно от нещата, които ми споделяха първоначално е, че е мъчно да се задържи вниманието на публиката в наши дни. Не би трябвало да вършиме нищо дълго. Но „ Пирати “ да вземем за пример е с дължина 14 минути, „ Черният рицар “ – 22 минути. Това са къси композиции.  Сега имам „ супер група “, най-хубавата група от музиканти, която съм имал в миналото. След това е забележителният Джон Федърстон, който дава отговор за осветлението. Това е едната част. Другата е, че в този момент се отнасям към всичко, което ми попадне, като към огромна вечеря. Имаме си приказка.

Едно хубаво, интимно шоу с какъв брой хиляди хора?

- Не знам. Някъде сред 12 000 и 20 000. Мисля, че по този начин би трябвало да се направи. Можете да разкажете повече истории, в случай че го извършите по този метод. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР