Легендарният футболист на Милан от близкото минало - Паоло Малдини,

...
Легендарният футболист на Милан от близкото минало - Паоло Малдини,
Коментари Харесай

Малдини благодари на лекарите и сестрите: Горд съм, че съм италианец!

Легендарният футболист на " Милан " от близкото минало - Паоло Малдини, благодари на лекарите, медицинските сестри, здравните служащи и доброволците, които се грижат за хората по време на пандемията от ковид в Италия.
Паоло Малдини е инфектиран с ковид Синът на легендата на "Милан " също е с позитивен тест за вируса
В малко видеообръщение в обществените мрежи някогашният капитан на " росонерите " благодари и за множеството пожелания за бързо излекуване. Паоло и синът му Даниел дадоха позитивен резултат на тестванията си за ковид. Футболистът съобщи, че се усеща добре и чака до седмица да е изцяло възобновен.
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Paolo Maldini (@paolomaldini) на Мар 23, 2020 в 1:08 PDT

" Искам да благодаря на всички хора, които със известия в обществените мрежи ми засвидетелстваха обич и угриженост за моето здраве и това на сина ми. Ние сме добре и до седмица ще преборим вируса. Благодаря ви за нестихващата поддръжка. Искам също да благодаря на всички лекари, медицински сестри, здравни служащи и доброволци, които всеки ден се изправят против сложната обстановка с голям кураж и професионализъм. Още един път, вие ме карате да се усещам горделив, че съм италианец. Благодаря ви ", съобщи Малдини.

Италия е една от най-засегнатите страни от разпространяването на ковид. Близо 64 000 са инфектираните, а смъртните случаи са над 6000.

bTV приканва: останете си у дома!
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 202 1 3 3 Света 382420 3638 16569 102513 Заразени* Нови Починали България 202 1 3 Света 382420 3638 16569
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР