Легендарният футболист на Левски Стефан Павлов - Фифи Перото има

...
Легендарният футболист на Левски Стефан Павлов - Фифи Перото има
Коментари Харесай

Фенове на Левски със зов за помощ

Легендарният футболист на Левски Стефан Павлов - Фифи Перото има потребност от 3000 лв., с цел да се възвърне от интервенцията на тазобедрената става, която претърпя в края на предходната година. За това сигнализираха последователи на " сините ", които започнаха акция за набиране на средствата.

" СПЕШНО

След сполучливо претърпяна интервенция за промяна на тазобедрена става, синята легенда Стефан Павлов (Фифи Перото) се нуждае от средства за следоперативно възобновяване и рехабилитация, включващи медикаментозно лекуване и редица помощни средства. Необходимите за това средства са почти 3000 лева

Нека синьото семейство още веднъж потвърди, че в никакъв случай не не помни своите носили му толкоз наслада герои и, че както и през октомври 2020, можем още веднъж стремително да реагираме и съберем тази сума, защото рехабилитацията към този момент е почнала.

Средства в брой може да дарите в магазина на бул. " Т.Александров " 23, както и по следната банкова сметка в лв.:
BG94FINV 9150 2017 4820 34
с титуляр Елмира Стефанова Димитрова, или
PayPal сметката на Levski Family: [email protected]

Още на следващия ден ще пуснем и специфичен благотворителен търг в интерес на Стефан Павлов!

Само Левски! ", гласи постът.

Самата интервенция на Стефан Павлов през октомври предходната година също бе платена от почитатели. Тогава часове след старта на набирането на средства фракцията " София - Запад " подари сумата за интервенцията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР