Легендарният футболист и бивш треньор на Партизан и ЦСКА -

...
Легендарният футболист и бивш треньор на Партизан и ЦСКА -
Коментари Харесай

Зла участ! И дъщерята на Йешич почина след катастрофа

Легендарният футболист и някогашен треньор на Партизан и ЦСКА - Миодраг Йешич, почина при пътен случай на пътя Рума-Ярак тази заран. 

Зла орис сполетява семейство Йешич за повторно. Това се случи и преди повече от десетилетие. Само един път Йешич намира сили да приказва за огромна покруса, която съгласно него преди години.  Дъщеря му претърпя автомобилна злополука, когато беше единствено на 19 и по-късно умря от вътрешен кръвоизлив, заради немарливост на доктор.

" Курир " разгласява думите му за тази покруса...

" Едно телефонно позвъняване промени всичко. Бившата ми брачна половинка Йелена ме осведоми, че щерка ни е претърпяла автомобилна злополука и аз незабавно излетях от Тунис за Белград, и от боязън от неприятни вести ме беше боязън да кацна в Сърбия.

Не можех да понеса обстоятелството, че щерка ми умря. Йелена даже нямаше драскотини при пътния случай. На място имало екипи на Спешна помощ, които незабавно са я откарали в Спешния център. При първите прегледи всичко било наред, само че когато лекарят, който правил ехографа този ден, трябвало да направи фотография, той бил задремал и никой не смеел да го разсъни, тъй като му било неловко. Така ми споделиха.

Йелена имала вътрешен кръвоизлив и умря няколко дни по-късно. Ако лекарят неотложно беше направил ехографа, тя щеше да е жива ", споделя той. 

Сега, за зла орис, след злополука умря и самият Миодраг Йешич. 
 Ужасяващо! Йешич се блъснал челно в камион
Ужасяващо! Йешич се блъснал челно в камион

Колата е изцяло смачкана
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР