Легендарният Емил Кременлиев коментира победата на Левски с 1:0 над

...
Легендарният Емил Кременлиев коментира победата на Левски с 1:0 над
Коментари Харесай

Кременлиев: Заслужена победа на Левски, най-добрите чужденци са в Лудогорец

Легендарният Емил Кременлиев разяснява успеха на Левски с 1:0 над ЦСКА-София в дербито на десетия кръг в Първа професионална лига. Бившият национал на България и воин от САЩ’94 дефинира успеха на “сините” като изцяло заслужена.

Кременлиев не скри, че е останал сюрпризиран от слабата продукция на “червените”. Настоящият началник в Арда (Кърджали) обаче съобщи, че чужденците и в двата столични гранда отстъпват като качество на тези в редиците на българския първенец Лудогорец.

“Неприятно усещане ми направи, че след успеха в дербито този уикенд, единствено 4-5 души пееха “Само Левски!”, защото другите са чужденци и не знаят български. Очаквах мачът да приключи без гол. Победата на Левски обаче не е по никакъв начин незаслужена на фона на видяното. ЦСКА ме изненада, че игра доста едва. Толкова могат, толкоз играят и двата столични клуба. Ако бяха доста положителни, щяха да са в евротурнирите. Лудогорец несъмнено е по-добър от тях. Чужденците в Левски и ЦСКА са много по-ниско качество спрямо тези в Разград”, разяснява Кременлиев. Първа лига 10 кръг, събота 29 септември  ЦСКА-София 0:1краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР