Легендарният Диего Марадона отдавна си е заслужил репутацията на човек,

...
Легендарният Диего Марадона отдавна си е заслужил репутацията на човек,
Коментари Харесай

Марадона: Путин е феномен, а Тръмп е като персонаж от комикс

Легендарният Диего Марадона от дълго време си е заслужил репутацията на човек, който споделя какво мисли. Бившият футболист и треньор на Аржентина към този момент приказва все по-малко за футбол, по тази причина пък е доста деен на политичеса тема.

Марадона дефинира съветския президент Владимир Путин като човек, който може донесе мир по земното кълбо. В мометна легендата е на обиколка в Русия.

" Мисля, че дружно с Уго Чавес и Фидел Кастро, Путин е в топ лигата на политическите водачи. Той е човек, който може да донесе мир по света – Путин е феномен, същински феномен ", сподели Марадона.

За сметка на това легендата не се изрече по никакъв начин ласкаво за американския водач Доналд Тръмп. Марадона счита, че президентът на Щатите не може да бъде одобряван съществено.

" Той ми наподобява на персонаж от комикс. Като анимационен воин е, просто като го видя по малкия екран и незабавно променям канала ", споделя още 56-годишният някогашен футболист.

Според Марадона Америка към този момент не е доминантна мощ в интернационалните връзки.

" Не знам за какво хората приказват единствено за Щатите. Няма по какъв начин да забравиш Русия, Китай и даже Северна Корея. Америка не е шерифът, тъй като другите имат същите оръжия ", приключи в типичния си жанр Марадона.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР