Легендарният британски композитор Андрю Лойд Уебър си постави експериментална ваксина

...
Легендарният британски композитор Андрю Лойд Уебър си постави експериментална ваксина
Коментари Харесай

Андрю Лойд Уебър си сложи експериментална ваксина срещу Covid-19

Легендарният английски композитор Андрю Лойд Уебър си сложи пробна ваксина против Covid-19. За начинанието заяви самият той в формалните си профили във Facebook и Туитър.

 

Just completed the Oxford Covid-19 vaccine trial. I’ll do anything to get theatres large and small open again and actors and musicians back to work. - ALW #[email protected]/pIcYZJPLps
— Andrew Lloyd Webber (@OfficialALW) August 13, 2020
 

Създателят на емблематични мюзикъли като Котките и Фантомът на Операта написа, че е „ подготвен на всичко, с цел да отворят още веднъж театрите и актьорите и музикантите да се върнат на работа “.

Експерименталната ваксина е разработвана от Оксфордския университет и в случай че е сполучлива, ще бъде революционна стъпка в битката против ковид. Само преди дни Русия разгласи, че военни специалисти и учени от Националния институт по епидемиология и микробиология са създали ваксина против вируса.  

Пандемията от COVID-19 затрудни работата на всички актьори в областта на театралните изкуства – преди месец над 1500 английски музиканти стартираха петиция с молба към държавното управление да им разреши да провеждат концерти навън при съблюдаване на всички епидемиологични ограничения. В противоположен случай невъзможността да работят ще ги докара до банкрут.

 Междувременно доста от тях, в това число и Андрю Лойд Уебър, откриха метод да творят даже и онлайн. Композиторът стартира своя видеопоредица в обществените мрежи с името „ Композитор в изолираност “ и споделяше музиката си с всички свои почитатели напълно гратис.



 
Русия записва първата ваксина против COVID-19 в света
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР