Легендарният бранител на Милан Паоло Малдини даде любопитно интервю пред

...
Легендарният бранител на Милан Паоло Малдини даде любопитно интервю пред
Коментари Харесай

Карло Анчелоти към Паоло Малдини: Ще се видим в Истанбул

Легендарният защитник на Милан Паоло Малдини даде любопитно изявление пред италиански вестник, в което разкри какво му е споделил по телефона актуалният ментор на Реал Мадрид Карло Анчелоти след жребия за четвъртфиналите в Шампионската лига.

Съдбата изпрати двата най-титулувани тима в конкуренцията в две разнообразни половини, което значи, че среща сред тях би била допустима само на огромния край в Истанбул.

Пред медиите в Италия Малдини показа, че когато е приказвал с Анчелоти италианският експерт му е поискал да се видят в турския мегаполис в разногласието за трофея на 10 юни.

" Веднага след жребия той ми се обади и сподели: Паоло, ще се забележим в Истанбул ", разкри именитата фигура на " росонерите ".

Паоло Малдини и Карло Анчелоти сигурно не пазят доста положителни мемоари от Истанбул и стадион " Кемал Ататюрк ", където през 2005-а година двамата, като част от Милан, губят един от най-запомнящите се финали в Шампионската лига с дузпи от Ливърпул, макар че на почивката италианският клуб води с 3:0.

За да се срещнат Малдини и Анчелоти още веднъж обаче техните тимове ще би трябвало първо да прескочат четвъртфиналите и полуфиналите, като за Милан първоначално следва конфликт с различен италиански клуб Наполи.

" Няма да бъде елементарно, само че мисля, че историята на клуба ни дава религия във опциите ни. Имаме шансове и желаеме да се възползваме от тях ", разяснява Паоло Малдини.

Освен към този момент гореспоменатия край в Истанбул, в който в действителност Малдини открива резултата още в 1-а минута, клубната легенда на Милан взема присъединяване в още седем финала на най-престижния европейски клубен шампионат, като печели трофея на пет пъти - сезони 1988/89, 1989/90, 1993/94, 2002/03 и 2006/07.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР