Легендарният бивш треньор на Арсенал Арсен Венгер сподели, че е

...
Легендарният бивш треньор на Арсенал Арсен Венгер сподели, че е
Коментари Харесай

Венгер: Радвам се, че Неймар остава в ПСЖ

Легендарният някогашен треньор на Арсенал Арсен Венгер показа, че е удовлетворен от новината, че огромната звезда на Пари Сен Жермен Неймар ще остане във френската столица най-малко до идното лято.

Венгер приказва по редица тематики в изявление за BeIN Sports, като една от тях неизбежно щеше да бъде и огромната тарнсферна сага за бъдещето на бразилската мегазвезда. Въпреки спекулациите през цялото лято, че Неймар ще се завърне в Барселона, това по всичко проличава няма да се случи.

"Неймар е измежду най-хубавите играчи в света и се веселя, че ще остане в Пари Сен Жерман. Когато имаш толкоз добър състезател и го загубиш по предписание след някоя друга година ще загубиш и идващия най-хубав в състава си, а точно Килиян Мбапе ", разяснява Венгер.

"Трудно е да си набавиш играчи, които да вършат разликата на това равнище, дори и да имаш доста пари. Още по-трудно е да ги задържиш обаче. За да сториш това, би трябвало да покажеш на играча, че ти си значим за него, а не да се опитваш по всевъзможен метод да възпираш негов трансфер на мощ ", приключи французинът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР