Легендарният английски фотограф Дейвид Бейли си спомня как принцеса Даяна

...
Легендарният английски фотограф Дейвид Бейли си спомня как принцеса Даяна
Коментари Харесай

Кралски фотограф: Даяна имаше отвратителна коса

Легендарният британски фотограф Дейвид Бейли си спомня по какъв начин принцеса Даяна е имала „ ужасна коса като пластмаса “, до момента в който похвали кралицата, че имала кожа като на младо момиче. 83-годишният Бейли разкри тайните зад някои от най-известните си фотоси на английския монарх и на принцесата на Уелс в изявление за " Дъ Телеграф ".

Той си спомня по какъв начин неговият помощник насочил светлината към главата на принцеса Даяна по време на фотоси през 1988 година, добавяйки: „ Тогава си помислих: „ О, по дяволите! “. Тя обаче сподели: „ Не мислете за това, беше ужасяващ случай “. „ Казах ѝ, че е доста великодушна, а тя ме попита какво значи милосърдие “, споделя си фотографът.

Тогава Норман Паркинсън е трябвало да снима 27-годишната Даяна, само че самата тя избрала Бейли, който преди този момент е снимал брачният партньор на принцеса Маргарет граф Сноудън.

Бейли разкрива още, че косата на Даяна била „ твърда като пластмаса “ поради лака за кос “.

Междувременно фотографът, който към този момент е на напреднала възраст споделя по какъв начин попитал кралица Елизабет II дали бижутата ѝ са същински, когато тя седнала пред обектива му за фотография за 88-ия ѝ рожден ден през 2014 година

Припомняйки си диалога той изясни: „ Казах ѝ: „ Момиче, обзалагам се това коства някакви пари “. Просто ми се изплъзна. Наричам всички „ момиче “. Но тя в действителност беше с момичешки дух. Положи същински старания за фотосите. Посмяхме се. Кралицата има доста красива кожа “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР