Легендарната телевизионна игра, която се превърна в световен бранд с

...
Легендарната телевизионна игра, която се превърна в световен бранд с
Коментари Харесай

Легендарна тв игра се завръща в родния ефир, ето кога

Легендарната телевизионна игра, която се трансформира в международен бранд с милиони почитатели – „ Стани богат “, ще започва нов сезон в ефира на bTV на 5 септември. Екипът на шоуто е подготвил необятен набор от забавни и любопитни въпроси, които всяка делнична вечер ще предизвикат както знанията на участниците, по този начин и тези на феновете. Напрежението към играта ще се редува с приятни страсти на тези, които обичат да тестват знанията си и имат шанса да седнат на стола против харизматичния водещ Михаил Билалов.

Първият за bTV сезон на една от най-обичаните международни игри може да се похвали с редица върхове. 196 жадни за познание участници седнаха на стола на благосъстоянието и завоюваха общо 552 500 лева в границите на 110 часа ефирно време. Още първата седмица след своя дебют, предаването раздаде 55 000 лева, а  първи на стола на благосъстоянието седна Златин Тодоров, който е роден в годината на старта на играта у нас. Новото предписание за втора сигурна сума, а точно играчът самичък да дефинира каква да бъде тя, не просто е нараснало предизвикването пред участниците, само че им е донесло и спомагателна смелост при взимане на решение по отношение на въпросите. Чрез тази историческа за шоуто смяна близо 2/3 от участниците са си тръгнали със сума над 1 500 лева. Дигиталната игра „ Стани богат “ вече 7 месеца също се радва на извънреден интерес от почитателите, които на драго сърце играят онлайн версията на всички места и когато и да е, без регистрация и ограничавания.

Студиото на „ Стани богат “ още веднъж ще отвори порти за всички запалянковци, дръзнали да седнат на стола, с цел да завоюват 100 000 лева, да показват хъс и обща просвета и да честват знанието. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР