Легендарната скиорка Линдзи Вон написа емоционална публикация в социалните мрежи,

...
Легендарната скиорка Линдзи Вон написа емоционална публикация в социалните мрежи,
Коментари Харесай

Линдзи Вон изля душата си заради обидни коментари

Легендарната скиорка Линдзи Вон написа прочувствена обява в обществените мрежи, откакто получи куп обидни мнения по отношение на тялото си.

Четирикратната носителка на Световната купа качи свои необработени фотоси от Бахамите и целулитът ѝ не се хареса на потребителите. " Аз съм на 62, родила съм две деца и наподобявам по-добре ", " Скрий дебелия си гъз ", " Тя се мисли за доста по-готина, в сравнение с е в действителност " са единствено част от злобните мнения по нейн адрес.

Това накара Вон да излее душата си. Тя прикани хората да бъдат естествени и да не изневеряват на себе си поради мнението на другите.

I’ve posted quite a few swimsuit pics lately, which is scarier than it seems. Even as an athlete there are ruthless comments and media stories that tear apart my body and I admit it sometimes hurts me.I’m a normal person...
— lindsey vonn (@lindseyvonn)

" Напоследък пуснах много фотоси с бански костюми и това се оказа по-страшно, в сравнение с наподобява. Макар че съм спортистка, се появяват безмилостни мнения във връзка на тялото ми и признавам, че от време на време боли. ", стартира Вон.

" Аз съм естествен човек и от време на време се прегърбвам, стомахът ми се нагъва, целулитът ми се появява на дупето или не изпълвам добре горната част на банския си... Но постоянно помня по какъв начин същото това тяло ми оказа помощ да реализирам удивителни неща в живота си и се гордея с това какъв брой съм мощна. Аз не нося най-малкия размер облекла и нямам проблем с това "

" Едно нещо, което мога да обещая на всички вас, е, че в никакъв случай не върша фотошоп на моите фотоси. И съм горда, че в никакъв случай не съм се подлагала на пластични интервенции от какъвто и да е тип. Без ботокс, без филъри, без дребни интервенции. Буквално нищо. Аз съм 100% естествена и 100% Линдзи. Така че на всички, които се усещат самоуверени или неуверени във връзка с външния си тип, поисквам – останете мощни, бъдете здрави и обичайте себе си, без значение какво споделят злобарите "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР