Легендарната българска гимнастичка и настоящ ръководител на родната федерация по

...
Легендарната българска гимнастичка и настоящ ръководител на родната федерация по
Коментари Харесай

Илиана Раева: Усилената работа трябва да продължи

Легендарната българска гимнастичка и сегашен началник на родната федерация по художествена гимнастика Илиана Раева бе следващият посетител в предаването " Зала на славата ", в което приказва за положението на спорта у нас, триумфите от предишното, както и за житейската си философия.

Пред Българска национална телевизия Раева показа, че двата следващи олимпийски медала при ансамблите - бронзът в Рио Де Жанейро и златото в Токио - са трансформирали българските гимнастички в цел и по тази причина те би трябвало да продължат да работят интензивно.

" Ние би трябвало да единствено да отстояваме и да продължим да се борим за тези триумфи. Това е спорт, всичко може да се случи. Всички се борят за златните медали. Имаме мощни противници в лицето на Италия, Израел, Украйна. Ние вършим всичко допустимо още веднъж да сме най-силните, само че единствено Господ може да каже какво ще се случи ", съобщи президентът на БФХГ.

В диалога някогашната състезателка и разкри дали в миналото етикетът " Златни девойки " е бил спънка за нея.

" От дребна, когато съм виждала Мария Гигова в съзнанието ми е било: " Тя е българка, би трябвало да съм като нея ". Винаги съм вярвала, че ще стана международна шампионка ", разкрива Илиана Раева.
 Грациите ни ще покоряват сърца на
Грациите ни ще покоряват сърца на " Афродита къп "

Невяна Владинова ще бъде рефер в надпреварата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР