Ледът между Митко Рачков и брат му Петър все още

...
Ледът между Митко Рачков и брат му Петър все още
Коментари Харесай

По-малкият брат на Митко Рачков не изпълни заканата си!

Ледът сред Митко Рачков и брат му Петър към момента не се е стопил

Комикът не стопира да се играе и въпреки леко да е омръзнал на феновете, продължава да се труди настойчиво.

Не по този начин стоят нещата с по-малкия му брат Пешо.

„ Направи неточности и си понесе наказването. Голям човек е, в този момент всичко зависи от него. Учил съм го да живее почтено и честно, като мен. Ако ме послуша, всичко ще е наред “, съобщи комедийната звезда, откакто брат му излезе от пандиза.

Петър Рачков не спираше да участва в престъпните сводки, само че през 2021 година напълно загази, откакто бе заловен да търгува с опиати.

Митко Рачков му помагаше непрестанно, само че в един миг, той дружно с родителите им, подвигнаха ръце от „ черната овца “ в фамилията.

Но откакто излезе от пандиза, след следващата присъда, Петър се зарече, че към този момент ще е съзнателен жител и стартира живота си на чисто.

Само че по-малкият Рачков не извърши напълно „ заканата си “. Той е засичан през ден да купонясва в нощните локали, да се отдава на ястие, пиянство, мазна чалга и въобще на нощен живот.

Оправданието му било, че се радва на свободата, като не пирува с приятели от пандиза или със засукани мадами, а с половинката си Златина.

Може би нещата нямаше да са толкоз окурителни от хората, които ги познават, в случай че не е неприятното им държание на родители. Защото двамата има две деца, които гледат какви ги правят.

„ Какво образование ще им дадат, като не излизат от съмнителните заведения “, разясняват ги в мрежата.

Източник: Crimesbg.com

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР