лед лято, изпълнено с морски емоции и незабравими изживявания, приятелските

...
лед лято, изпълнено с морски емоции и незабравими изживявания, приятелските
Коментари Харесай

Приключението „All Inclusive“ продължава с втори сезон по NOVA

лед лято, изпълнено с морски страсти и незабравими преживявания, другарските фамилии Чобанови и Сиромашки се завръщат с нови още по-забавни завършения във втория сезон на комедийния сериал „ All Inclusive “ от септември по NOVA. Успешният първи сезон на продукцията я подреди измежду най-гледаните и предстоящи български заглавия в телевизионния ефир.

В новите епизоди на поредицата тази есен следва идната щура фамилна почивка – този път в планината. Към Чобанови и Сиромашки още веднъж ще се причислят и ексцентричните пловдивчани Хаджикосеви. Семействата ще тръгнат по стъпките на античните траки, скрили в региона мистично богатство, което ще обсеби мислите на част от героите. Почивката ще бъде заредена с доста смях, безредици и пленяващи гледки от живописните, богати на история Родопи.

Сериалът ще остане правилен на мощните си послания за фамилията, другарството, любовта, прошката и същинското благополучие, което се крие в дребните неща от живота. Вторият сезон на „ All Inclusive “ има за задача да напомни изконната ни връзка с българската земя и съхраняването освен на нейната красива природа, само че и на културно-историческите ни благосъстояния, с които можем да се гордеем.

В функциите влизат обичаните артисти: Ненчо Балабанов, Елена Атанасова, Любен Кънев, София Маринкова, Йоанна Начева, Нели Монеджикова, Явор Борисов, Петър Калчев, Елени Декидис, Алекс Иванов, Силвестър Велячки и Александрия Чальовски. Зрителите ще видят също и забавни нови герои. Специално присъединяване ще има артистът, обичан от няколко генерации българи - Антон Радичев, който се завръща към телевизионната комедия с доста любопитна роля, написана за него. От продукцията дават обещание още изненади с появяването на обичани на феновете лица, които ще се включат във втория сезон.

„ All Inclusive “ е продукция на Нова Броудкастинг Груп с продуцент Краси Ванков („ Hidalgo Productions “). Режисьори на сериала са Боя Харизанова и Александър Косев. Сценарият на втория сезон е дело на Иван Ангелов и Георги Иванов. Продължението на поредицата още веднъж ще бъде озвучено от едноименната ария от сериала „ All Inclusive “ в осъществяване на екранната двойка Ненчо Балабанов и Елена Атанасова, с музика и аранжимент на Марио Балтаджиев и текст на Иван Ангелов.

Не пропускайте втория сезон на щурото фамилно премеждие „ All Inclusive “ от септември по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР