лед излизането си от болницата, мъжът, който беше пребит от

...
лед излизането си от болницата, мъжът, който беше пребит от
Коментари Харесай

Мъжът, пребит край Добрич: Страхувам се за семейството си

лед излизането си от болничното заведение, мъжът, който беше пребит от различен водач на пътя край Добрич описа за случката в изявление за

Пламен Михов уточни, че "няма разумно пояснение за това по какъв начин подаването на звуков сигнал за предизвестие за ПТП може да докара до такава експанзия на пътя”.

Пострадалият изясни, че съумял да предотврати случая и траял пътуването си по работа към Варна.

Другият лидер обаче показал експанзия.

"Настигна ме и стартира да изравнява автомобила си с моя, като ме принуждава да спра със закани, жестове и закани. Направи няколко опита да ме избута от пътя. За благополучие съумях да овладея автомобила и резервирах придвижването си напред. След това видях, че той (нападателят - бел. ред.) извади огнестрелно оръжие и създаде няколко изстрела във въздуха. Много се уплаших и форсирах пътя си напред към Варна. Но той ме настигна и ме избута. След като стопирах, той излезе и ми нанесе жесток побой ", добави Михов.

Младият водач благодари на всички, които са го подкрепили и показа, че се опасява за фамилията и околните си.

По време на експанзията на мястото участвал и синът на нападателя, стана ясно от думите на Пламен Михов. Според него момчето не последвало подканите на татко си да се включи, тъй като е "проявило разсъдък или тъй като също е било уплашено ".

"Много скърбя, че синът на нападателя и станал очевидец на побоя. Надявам се той да види неприятния образец от татко си и да не го последва ", разяснява брачната половинка на Пламен Михов, Илияна.

Преди малко повече от седмица 37-годишен водач заплашва, стреля, блъска и преби различен лидер поради това, че му е алармирал с клаксон. Сцената се разиграла на изхода на Добрич. Нападателят се оказа престъпно проявен и бе арестуван от полицията.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР