Лечителката Джуна е считана за истински феномен в родината си

...
Лечителката Джуна е считана за истински феномен в родината си
Коментари Харесай

Тайната рецепта на руската лечителка Джуна, която цери артрит и високо кръвно

Лечителката Джуна е считана за същински феномен в родината си Русия. През годините обаче славата й прекрачи границите на необятната страна, а рецептите и препоръките й за разрешаването на разнообразни здравословни проблеми набират все по-голяма известност.

В същински шлагер в последно време се трансформира рецепта на Джуна, която нападна сполучливо едни от най-честите болести на нашето съвремие – високото кръвно налягане и артрита. Благодарни на Джуна хора, на които е помогнала настояват, че чудодейната рецепта се отразява също по този начин удобна и при астма, а равнищата на неприятния холестерол влизат в норма, което пък е друга причина за естественото кръвно налягане.

Тайната на рецептата се крие в отличното съчетание на няколко необятно публикувани естествени продукта.

Ето по какъв начин да си приготвим вкъщи тази чудодейна примес. Необходими артикули: 1 чаша домашно подготвен ябълков оцет; 1 чаша първокласен пчелен мед; 10 скилидки чесън. Начин на подготвяне: Обелете чесъна и срежете скилидките на 4. Направете хомогенна примес от оцета и меда, след което прибавете чесъна. Поставете сместа в буркан с винтова капачка и го съхранявайте в хладилника. Сутрин на гладно вземайте по 2 супени лъжици от сместа. Изчакайте 15 минути, преди да изпиете утринното си кафе или чай. Ефектът се усеща сред петия и седмия ден и се показва в изгубването на главоболието, възстановяване на храносмилането, покачване на общия тонус на организма и завършек на проблемите с безсънието.

Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е средства от националната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР