Лечението на гъбички е дълъг и отнемащ време процес. Ето

...
Лечението на гъбички е дълъг и отнемащ време процес. Ето
Коментари Харесай

Бързо лечение на гъбички: Рецепта с хрян връща здравето на кожата и ноктите

Лечението на гъбички е дълъг и отнемащ време развой. Ето за какво би трябвало да се работи бързо и в точния момент.
Днес ще споделим с вас едно средство за лекуване на гъбички, с помощта на което тази болежка ще изчезне един път и вечно.
Бързо лекуване на гъбички
Винаги можете да отидете в аптеката и да купите медикаментите, които спомагат за битката с гъбичките. Но те са много скъпи и множеството от тях нормално не са изключително ефикасни. Народните средства за лекуване на гъбички са не по-малко надеждни от закупените. Ако спазвате всички правила и постоянно правите процедурите можете да излекувате и най-безнадеждния случай.
Каквито и да са средствата за лекуване на гъбички, които сте избрали, има едно наложително предписание: преди процедурата направете специфична вана. В доста топла вода прибавете 1 супена лъжица сода за самун и настърган сапун (по опция домашен). Оставете крайници в този разтвор в продължение на 10-15 минути, след което ги изсушете. Само по-късно може да използвайте приготвената примес от националната медицина, или лекарство, което сте закупили от аптеката.

Дойде време да ви кажем и по какъв начин да си извършите днешната рецепта. Основният й съставен елемент е хрян. Има го на пазара, може да го намерите и във всеки по-голям магазин. Този артикул е прочут освен с необичайния и лют усет, само че и с лечебните свойства, които ще ви оказват помощ да се отървете от гъбичките.
За да подготвите лекарство, ще ви е нужен корен от хрян
Хрянът би трябвало да бъде настъргана на ренде. Вземете настъргания хрян, прикрепете към болните нокти или сектор от кожа и компактно закрепете чрез превръзка. Сега би трябвало да сте търпеливи. По-добре е да извършите процедурата тъкмо преди лягане, тъй че превръзката да остане на место по-дълго време. Повтаряйте процедурата всяка вечер. Ако е допустимо, би било хубаво да промените превръзката сутринта и да сложите нов, свежо настърган хрян. Но, несъмнено, това не постоянно е допустимо. Така че, правете процедурата най-малко един път дневно.

И по този начин нататък, до момента в който новите нокти стартират порастват. Може да отнеме известно време, според от това какъв брой тежко е ситуацията с гъбичките (от 1 до 6 месеца). В никакъв случай не би трябвало да прекъсвате хода на процедурите, защото ще би трябвало да започнете още веднъж.
Розмаринът също е потвърдил своите лечебни свойства при лекуването на гъбички
Затова може да го употребявате като съпътстващо лекуване с хрян, което описахме нагоре.
За да извършите такава вана, изсипете три литра вода в подобаващ леген, прибавете към нея 10 капки лавандулово масло, 10 капки масло от розмарин и 10 капки чаено дърво. Натопете краката за 15-20 минути, по-късно избършете с забрадка. Веднага след процедурата наложете хряна.
Това лекуване демонстрира доста положителни резултати, само че едно нещо постоянно би трябвало да бъде запомнено – всичко е самостоятелно. Ако това лекарство не ви помогне, може би има смисъл да търсите друга рецепта.
Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е диети и средства от националната или различната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР