Лечението на членът на Националния съвет на БСП Янаки Стоилов,

...
Лечението на членът на Националния съвет на БСП Янаки Стоилов,
Коментари Харесай

Янаки Стоилов от БСП проговори за състоянието си: Добре съм!

 Лечението на членът на Националния съвет на Българска социалистическа партия Янаки Стоилов, за който през днешния ден стана ясно, че е е с доказан позитивен резултат за COVID-19, ще продължи съгласно клиничната картина. 

" Имах относително висока температура два дни и обща изнемощялост. Предложиха тук да постъпя, а и въпреки всичко е рисковано, тъй като и у дома имам други хора, да се види и с тях какво е ситуацията. Въпросът е в този момент тези ограничения, които бяха много стегнати, внезапно доста се разхлабиха и то се вижда към този момент, че по този начин, преследвайки бизнес и други цели, някак нещата в този момент се развиват и те по противоположен път ще рефлектират и върху тези, които си  мислят, че имат изгода от тях “, сподели пред БНР Стоилов, който сега е във ВМА. 

Във връзка със случая водачът на партията Корнелия Нинова изпрати писмо до всички участвали на Националния съвет на социалистите на 13 юни - в случай че почувстват признаци, да потърсят здравна помощ.

От пресцентъра на Българска социалистическа партия оповестиха, че утре ще бъдат направени проби на всички участвали на съвещанията на Националния и на Градския съвет на партията, където е взел участие и Янаки Стоилов. Депутатът и секретар на парламентарната група на социалистите Филип Попов разяснява, че е било съответно предлагането - решенията на съвещанията да се вземат " на автограф ", а създалата се обстановка го потвърждава.

“Писмото е разпратено до членовете на Националния съвет, до депутатите - през вчерашния ден или оня ден, в случай че не се неистина. Ако има някакви признаци, може би би трябвало да се направи тест, човек в случай че почувства. Така си мисля ", сподели Попов.

На въпрос ще се отрази ли на работата на парламентарната група през идната седмица, той съобщи:  “Една седмица е предходна, популярност Богу. Лично аз не усещам някакви признаци все още. Предполагам, че до вторник на група ще стане ясно по какъв начин ще действаме ", сподели още Филип Попов.

Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/obshtestvo/zarazeniyat-s-k-19-yanaki-stoilov-progovori-za-sstoyanieto-si_news753367.html
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР