Леброн Джеймс завърши с 26 точки, а Кармело Антъни отбеляза

...
Леброн Джеймс завърши с 26 точки, а Кармело Антъни отбеляза
Коментари Харесай

Леброн Джеймс изкова успеха на Лейкърс срещу Кливланд

Леброн Джеймс приключи с 26 точки, а Кармело Антъни означи шест тройки и се отличи с общо 24 точки при успеха на Лос Анджелис Лейкърс със 113:101 вкъщи против Кливланд в дуел от постоянния сезон в Националната баскетболна асоциация. Ръсел Уестбрук осъществя 19 точки и овладя 6 битки под кошовете, с цел да помогне на Лейкърс да завоюва за трети път в четири дуела през новия шампионат. До момента тимът на Кавалиърс беше в серия от три поредни триумфа в Лигата. Кармело Антъни вкара три тройки, а Джеймс добави и 8 асистенции против някогашния си тим, завръщайки се на полето след неявяване от две срещи. Новобранецът Еван Мобли беше най-резултатен за гостите с 23 точки. Неговият съотборник Рики Рубио добави още 18 точки, а Лаури Марканен приключи със 17.

Ню Джърси се наложи с вкъщи над Индиана със 105:98, а ЛаМаркъс Олдридж означи 17 от своите общо 21 точки във втората половина на мача в интерес на спечелилите. Джеймс Хардън се отличи с 29 точки за спечелилите, до момента в който Кевин Дюрант вкара 22 за третия триумф на Нетс през акцията. Олдридж е 48-ият баскетболист в историята на НБА, който минава границата от над 20 хиляди маркирани точки.

Индиана е със единствено един триумф от шест срещи през сезона, като към момента няма победа в дуелите си като посетител. Тори Крейг наниза 28 точки в интерес на тима на Пейсърс.

В друга среща от Лигата, играна през нощта, Маями победи със 114:99 като хазаин Шарлът. Джими Бътлър приключи с 32 точки, а Бам Адебайо добави още 26 и 19 битки за триумфа на отбора от Флорида. Тайлър Хироу осъществя 26 точки от пейката в интерес на Хийт, до момента в който Гордън Хайуърд се отличи с 23 точки за Хорнетс.

Сакраменто се наложи със 113:109 над домакина Ню Орлиънс. Де'Арън Фокс беше най-резултатен за домакините с 23 точки. Съотборникът му Ричон Холмс добави още 21 точки. Сакраменто се поздрави с трети пореден триумф в гостуванията си, само че към момента няма победа пред лична аудитория. Йонас Валанчунас приключи с 24 точки и 13 битки в интерес на Пеликанс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР