Причината за смъртта на внука на Робърт де Ниро - Леандро

...
Леандро де Ниро Родригес, внукът на актьора Робърт де Ниро,
Коментари Харесай

Леандро де Ниро Родригес, внукът на актьора Робърт де Ниро, е починал от комбинация от лекарства, каза съдебният лекар на Ню Йорк във вторник, повече от месец след смъртта на 19-годишния младеж.

Официалната причина за смъртта на Родригес е от токсичните ефекти на фентанил, бромазолам, алпразолам, 7-аминоклоназепам, кетамин и кокаин, каза агенцията. Смята се, че начинът му на смърт е случаен.

На 13 юли полицията арестува 20-годишната София Хейли Маркс по федерални обвинения в продажба на наркотици на Родригес, според служител на правоприлагащите органи, който говори при условие за анонимност, тъй като не са упълномощени да обсъждат арестът. Тя се сблъска с три обвинения за разпространение на наркотици, според федерална жалба, която не идентифицира жертвата.

хапчета с фентанил.

„Някой му продаде хапчета с фентанил, за които знаеше, че са с добавка, но въпреки това му ги продаде“, написа тя в Instagram.

Следвайки думите на Родригес смъртта, Робърт де Ниро пише, че е „дълбоко разстроен от смъртта на моя любим внук Лео“.

„Много сме благодарни за съболезнованията от всички“, каза той. „Молим да ни бъде предоставено уединение, за да скърбим за загубата на Лео.“

Фентанилът, синтетичен опиоид, е 50 пъти по-мощен от хероина. Два милиграма фентанил могат да бъдат смъртоносни в зависимост от телесния размер, поносимостта и употребата в миналото, според Администрацията за борба с наркотиците. Около 42% от хапчетата, тествани за фентанил, съдържат най-малко два милиграма от лекарството.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР