League of Legends преживя година, изпълнена с вълнуващи сблъсъци, изключителни

...
League of Legends преживя година, изпълнена с вълнуващи сблъсъци, изключителни
Коментари Харесай

Най-добрите LOL играчи за 2022

League of Legends претърпя година, изпълнена с вълнуващи конфликти, изключителни обрати и сензация на Световното състезание, донесла купата на един от минимум евентуалните първенци преди началото на основния шампионат за годината. След края на 2022-ра пристигна и време за равносметката на анализаторите, които подредиха топ 5 на най-хубавите геймъри в сектора.

5. Бай “369 ” Джиа-Хао

Когато “369 ” напусна Top Esports в края на 2021-ва, след 4 години там, никой не знаеше какво да чака от присъединението му към JD Gaming. Докато пролетта бе по-скоро с изследователски темперамент, то лятото на 2022-ра бе същинско наслаждение за топ лейнъра. Силното му и консистентно показване го трансформира в един от най-хубавите китайци на ролята, а също така той бе и в основата на достигането на JDG до международните финали. И до момента в който отборът не подвигна купата в Съединени американски щати, то сигурно е ясно, че доста от погледите, ориентирани към китайския LPL, ще бъдат отправени натам, поради звездния състав на JDG и прелестното показване на “369 ”.

4. Ли “Xiaohu ” Юан-Хао

Ветеранът е единственият геймър, който е печелил интернационалните трофеи, като състезател с повече от една роля. В днешно време той още веднъж се изявява на мид лейн, а разнообразният му набор от герои бе от основно значение за класирането на Световното на неговия RNG. 2023-та обаче ще бъде първата година от 2015-та за “Xiaohu ” надалеч от знаковата организация, само че няма подозрение, че качеството, което ще донесе в Weibo Gaming ще бъде на не по-малко равнище.

3. Лий “Faker ” Сан-Хьок

Естествено, това е един от очевидните избори. Дори в по-слабите си години легендата на League of Legends професионалната сцена, приковава вниманието върху себе си. А 2022-ра не беше слаба за Faker. И през този сезон той счупи редица върхове, „ носеше “ Т1 на плещите си, когато бе належащо, а когато се очакваше това да прави някой различен, той осигуряваше съвършената поддръжка. Не се колебайте въобще, бъдете сигурни, че през 2023-та за него задачата още веднъж ще бъде постигането на 4-та международна купа.

2. Парк “Ruler ” Дже-Хюк

“Ruler ” като че ли се наслаждения на най-хубавата година в кариерата си. 5 години след първата си международна купа той сподели, че към момента може да господства с лекост и във всевъзможни комбинации от герои. През тази година той завоюва и първата си купа на домашната сцена, след успех с Gen.G, а през новата ще си партнира с “369 ” в JDG в Китай, като двамата ще се опитат да изстрелят отбора в стратосферата на триумфите.

1. Риу “Keria ” Мин-сеок

Исторически видяно съпорт играчите доста мъчно влизат под светлините на прожекторите. Типично е те да са с минимум запаси и да са първите, които се жертват в името на триумфа. Но “Keria ” е всичко друго, с изключение на характерен съпорт състезател. Може и да не завоюва интернационално отличие през годината, само че като играч с един от най-хубавите механики и познания за играта, той всекидневно реновира модела, по който би трябвало да се играе съпорт ролята в днешно време. Начинът, по който той загуби от DRX, откакто напусна точно този отбор, с цел да стане част от T1 евентуално е разрушил сърцето му, само че той ще бъде още по-мотивиран за триумф през 2023-та.

фотография: gettyimages
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР