Leaderbrock Sports - мениджърската агенция, която държи правата на Феран

...
Leaderbrock Sports - мениджърската агенция, която държи правата на Феран
Коментари Харесай

Агенцията на Феран Торес недоволства, че нападателят е извън националния отбор

Leaderbrock Sports - мениджърската организация, която държи правата на Феран Торес, изрази недоволството си от решението на новия селеционер на Испания Луис де ла Фуенте да не извика нападателя на Барселона за идните квалификации против Норвегия (25 март) и Шотландия (28 март).

Бившият футболист на Манчестър Сити беше измежду любимците на предходния ментор Луис Енрике и взе присъединяване на Мондиала в Катар, само че в този момент остана отвън листата. Досега през сезона Торес има пет гола в 33 мача за каталунците във всички шампионати.

“15 гола и голям брой трофеи още от U17. Изминатите стъпки не могат да бъдат изтрити. Има хора, които през днешния ден ще бъдат доста щастливи… към този момент имате своя трофей ”, написа в история в профила на организацията в Инстаграм със фотография на радващия се Торес с екипа на “ла роха ”.

15 са попаденията, които той има за мъжкия народен отбор, като те са реализирани в 35 дуела.

По-късно от Leaderbrock Sports качиха същата фотография, само че като обява, като текстът беше изменен на просто “Един от нас ”.

Въпросната мениджърска организация, която се занимава най-вече с испанци, съставлява още играчи като Педри от Барселона, Жоан Жордан от Севиля и Алфонсо Педраса от Виляреал.
 Новият селекционер на Испания повика единствено 11 от тези, които играха в Катар Новият селекционер на Испания повика единствено 11 от тези, които играха в Катар
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР