Лазерният гравир Atomstack Maker A5 V2 е модерен и достъпен

...
Лазерният гравир Atomstack Maker A5 V2 е модерен и достъпен
Коментари Харесай

Atomstack Maker A5 V2 - бърз и прецизен лазерен гравир


Лазерният гравир Atomstack Maker A5 V2 е съвременен и наличен като цена

Лазерните гравири към този момент са всеобщо наличен инструмент, с помощта на ниските си цени и отличните благоприятни условия, които оферират на експерти, фенове и “направи си самичък ” запалянковци. Пример за съвременно устройство на налична цена е моделът, който представяме тук.

Всеки може да разгърне своята креативност точно и дейно с – високоскоростен лазерен гравир с мощ 6W. Устройството се предлага в този момент на доста преференциална цена от единствено €121 с ваучър за отстъпка RSOBEU3 в световния онлайн магазин Cafago и безвъзмездна доставка от европейски склад.

С лазерния гравир Atomstack Maker A5 V2 можете да реализирате креативните си хрумвания

Това съвременно устройство ще ви разреши да оживите концепциите си с разнообразни материали, в това число дърво, кожа, акрил, стъкло, метал, керамика и други, като обезпечава висока скорост и акуратност на гравиране за комплицирани дизайни и детайлни творби на изкуството. Същевременно скоростта на рязане на машината е с 40% по-висока от тази на елементарните модели.

има пресен и новаторски дизайн, който включва линейна плъзгаща се релса и верига. Този дизайн усъвършенства точността и в същото време усъвършенства разположението на кабелния вързоп. В резултат на това общата акуратност и непоклатимост на машината се усъвършенстват, като в същото време се понижават шумът и вибрациите.

Atomstack Maker A5 V2 има опростена структура и е елементарен за сглобяване

Чрез консолидиране на стъпковия мотор и винта придвижването на лазера става по-прецизно, а самият механизъм – по-издръжлив. Освен това, A5 V2 е оборудван с нов панорамен предпазен похлупак на филтъра, който дейно защищава очите ви, като филтрира 97% от ултравиолетовата светлина – това ще ви разреши да наблюдавате процеса на лазерно гравиране без потребност от очила.

употребява най-новите технологии за реализиране на продуктивност и акуратност. Със скорост на гравиране от 24000 мм/мин, моделът предлага 2 пъти по-високо бързодействие от всеобщите гравири, което го прави подобаващ както за индустриални приложения, по този начин и за крайни консуматори.

Управлението на Atomstack Maker A5 V2 може да се ръководи комфортно и с мобилно приложение

Голямата работна повърхност на машината от 400×400 мм обезпечава задоволително креативно пространство за разнообразни планове. Въвеждането на нов източник на светлина с фокусно разстояние от 50 мм усъвършенства способността за рязане, успеваемостта и прецизността на гравира.

В допълнение, е оборудван с ново устройство за фокуса, което предлага прецизна конфигурация и разрешава работа с материали с друга дебелина. Благодарение на усъвършенствана технология, фокусната област на лазера е понижена до 0,05х0,05 мм, което разрешава на гравира без изпитание да реже дърво с дебелина 10 мм и черен акрил с дебелина 12 мм.

Atomstack Maker A5 V2 гравира с изключителна скорост от 2400 мм/мин

Лазерният гравир е съчетаем с известен програмен продукт като LaserGRBL и LightBurn и поддържа известните операционни системи, в това число Windows и Mac. Контролът с мобилно приложение предлага комфортен за потребителя интерфейс с библиотека с материали, функционалности за планиране и постоянен надзор на връзката. Налични са и голям брой спомагателни аксесоари за възстановяване на опциите на машината.

В умозаключение, е високоскоростен лазерен гравир, с съвременна технология и висока мощ 6W. Това е инструмент за експерти и фенове, с чиято помощ те могат да основават комплицирани дизайни и маркировки върху разнообразни материали.

За Atomstack Maker A5 V2 са налични голям брой практични аксесоари

Можете да купите лазерния гравир тук: – за €121 с ваучър за отстъпка RSOBEU3 и безвъзмездна доставка от европейски склад в границите на няколко работни дни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР