Лайфстайл веригата Pulse отвори десети клуб в град София. Новата

...
Лайфстайл веригата Pulse отвори десети клуб в град София. Новата
Коментари Харесай

Pulse отвори десети клуб в София. Този път в Студентски град

Лайфстайл веригата Pulse отвори десети клуб в град София. Новата локация се намира на бул. Симеоновско шосе – сред кварталите Студентски град и Витоша.
Едно от преимуществата на обекта е неговият личен паркинг, който улеснява трениращите в един от най-гъсто обитаемоте региони на столицата. Клубът е ситуиран на 3 равнища и е с повърхност от 4000 м2.


-->
Pulse Vitosha има какво да предложи както на феновете на силовите тренировки, по този начин и на тези, които избират заниманията в група. Тук ще намерите силова зона, заобиколена от естествена зеленина и оборудвана с огромна гама уреди, подобаващи за начинаещи и напреднали.

В кардио зоната ще откриете най-популярните уреди за горене на мазнини – крос тренажор, Stairmaster, велоергометри, общоприети и извити пътеки и доста други.

Клубът разполага с Cross Training зона, обградена с френски прозорци и амфитеатрална зала за групови занимания.



Между сериите клубните членове ще могат да се провиснал в релакс зоните на клуба с чаша кафе от машини със свободен достъп или с напитка по желание от дизайнерския протеинов бар.

На идващ стадий тук ще отвори и СПА център с повърхност от 1000 м2, в който са планувани необятна гама уреди, включващи джакузи, парна баня, сауна, каменни кревати и доста други.

Pulse Vitosha е чудесна опция за тези, които търсят. Може да се запознаете персонално с клубната конюнктура на адрес бул. „ Симеоновско шосе “ 102.

Видео:

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР