Лаура Ридаут и нейния 24-годишен син Колин са осъдени на

...
Лаура Ридаут и нейния 24-годишен син Колин са осъдени на
Коментари Харесай

Майка и син разтвориха в киселина лицето на главата на семейството си заради развод

Лаура Ридаут и нейния 24-годишен наследник Колин са наказани на 26 години отнемане от независимост за убийството на главата на фамилията им, чиито лице и пръстови отпечатъци те разтворили в киселина, след което се пробвали да заличат всичките следи от убийството. Вторият наследник, Александър, е бил оневинен за убийството, само че е наказан за подправяне на доказателства, оповестяват американски медии, представени от Блиц.

Обезобразеното тяло на Крег бе открито увито в брезент в гориста околност в графство Йейтс. Мъжът е бил удушен, а по-късно лицето му и пръстите му били изгорени с киселина. Според следствието, претекстове за убийството са бракоразвод на съпрузите и битката за родителските права. Към момента на зверството Лаура към този момент е живяла с различен мъж и децата.  

Сестрата на Крег е съобщила за изгубването му още в деня на убийството. Жената влезнала в дома на своя брат, където видяла по какъв начин Лаура почиства кухнята. " Лаура сподели, че просто чисти, тъй като миришело неприятно. Аз си помислих, че това не е присъщо на Лаура, тъй като тя рядко чисти, даже когато беше омъжена за брат ми ", споделя сестрата на убития.   На идващия ден с помощта на неизвестен сигнал служителите на реда разкрили, че Лаура дружно със сина си се пробва да скрие улики.

Освен това, камерите за наблюдаване на локален магазин за снимали, че роднините купуват препарат за отпушване на канализация, брезент, въжета и работни ръкавици.  Преди оповестяването на присъдата сестрата на Крег описа, че мъжът просто е желал да има положителни връзки с децата. Тя също прикани за най-строго наказване за убийците.  
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР