Латинското име на различен вид орхидея носи всяка от роклите

...
Латинското име на различен вид орхидея носи всяка от роклите
Коментари Харесай

Орхидеи вдъхновяват булчинска колекция

Латинското име на друг тип орхидея носи всяка от роклите на булчинската сбирка, основана от фешън къща " Блинк " на Радослава Лазарова. Талантливата дизайнерка персонално е декорирала красивите нежни цветя в новосъздадения независим шоурум в брачен център My Wedding в София. И по този начин го трансформира в същинско украшение в сърцето на столицата.

Носителката на купата " Най-добър млад дизайнер за 2019 година " и на влиятелното отличие " Златна игла " на Академията за мода е второ потомство създател на булчинска и публична мода. За женствения, артистичен и изтънчен жанр на Ради Лазарова е особено съчетаването на екстравагантно и носимо. Авторските дантели, създавани по неин дизайн, постоянно се открояват.

" Силата ми е в оразмеряването и разкрояването на роклите, а красивите елементи са моята пристрастеност ", споделя дизайнерката. И прибавя: " Щастлива съм, че открих собствен шоурум в София, където мога да съветвам персонално дами, които търсят неповторима и незабравима женствена визия за своя специфичен мотив. Много мои клиентки пътуват особено за среща с мен в родния ми град Смолян, само че хубавото е, че към този момент имаме повече благоприятни условия. "

В шоурума са показани както булчински, по този начин и абитуриентски и публични рокли от авторски сбирки за фешън къща " Блинк ". Индивидуалните съвещания с Радослава Лазарова разрешават на дамите да получат професионално мнение за цялостната си визия и стайлинг.

Изключително предразполагащ е красивият интериор в шоурума. Автентичните италиански дворцови мебели основават приказна конюнктура, допълнена от елегантна украса в сантиментален жанр. Бяло, остаряло злато и екрю са преобладаващите цветове в обзавеждането, съчетани с красиви огледала и огледални вази.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР