"Лъсна Дончова завера. Зеленият Юда започва с мръсните си танци".

...
"Лъсна Дончова завера. Зеленият Юда започва с мръсните си танци".
Коментари Харесай

Ексклузивно! Огромен скандал! Лъсна заговор срещу Камбитов в Благоевград!

"Лъсна Дончова завера. Зеленият Юда стартира с мръсните си танци ". Така Благоевград осмива най-яростният и озверял съперник на претендента за кмет на Благоевград Атанас Камбитов - Андон Тодоров, който не съумя да стигне до балотажа.

Дребният, само че остроумен строител почнал да оказва помощ импровизирано на Българска социалистическа партия в опит да се домогне до висок пост в общинската администрация, подозират в Благоевград. Това се случва, откакто Камбитов спря съмнителна строителна скица, в която се замесва името на основния проектант на града Васил Тинчев.

Зеленият политик съобщи поддръжката си за Томов за балотажа в неделя, воден от персоналните си цели за реабилитиране на дисциплинарно уволнения основен проектант Васил Тинчев. Същият бе освободен точно от Атанас Камбитов.

Лицемерната и транспарантна за жителите на града поддръжка на Българска социалистическа партия и Томов, която Тодоров заявява е скрита зад завоалираната му вяра за елиминиране на най-вероятният победител в балотажа Атанас Камбитов.

Кметът Камбитов се намеси уверено, като уволни Тимчев поради подозрения за злоупотреби при строителството на кооперации, които неуспелият политик в съучастничество с архитекта е правил на територията на Благоевград.

В Благоевград се приказва, че Тинчев и гуруто му Тодоров са строили при мощно завишаване на разгъната повърхност в кооперациите на Тодоров. А парафът на основния проектант Тинчев,сложен под всяко строително решение в интерес на Тодоров им е осигурило крупни облаги. Твърди се, че в играта са десетки жилища.

Кметът Камбитов разтури този приятелския тандем, спря строителството на противозаконните здания и вкара създателите на схемата в прокуратурата. Уволни дисциплинарно Тинчев, славещ се като най-богатия проектант в Благоевградска област, с над 28 парцела, и го съобщи в съда. А съдът без подозрение удостовери правомерните дейности на градоначалника.

Сериозните кахъри на тандема политик - основен проектант очевидно е подействал стряскащо на Тодоров и в този момент той желае да си отмъсти. Няма по какъв начин по различен метод да се поясняват политическите му пируети. Благоевградчани с лекост го изхвърлиха от надпреварата за кметове, само че Тодоров откри нов кей. Присъедини се към съперника на Камбитов на балотажа - Румен Томов и компанията му от Българска социалистическа партия, с цел да опита за следващ път да реализира проектите си и да реализира главната си цел - реабилитиране на уволнения проектант Тинчев и продължение на самобитния местен "Апартамент гейт "под носа на община Благоевград.

Залогът е явен! Кандидатурата Камбитов сплоти против него Българска социалистическа партия, Румен Тодоров и зеленият Дончо. Политици със скъсани джобове очевидно желаят да си играят със съдбините на Благоевград, с цел да задоволят личните си мераци за облагодетелстване. Популистките изяви на шепа хора, обаче няма по какъв начин да заблудят жителите на Благоевград.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР