Лас Вегас. Стивън Стамкос донесе драматичната победа на Тампа Бей

...
Лас Вегас. Стивън Стамкос донесе драматичната победа на Тампа Бей
Коментари Харесай

Тампа Бей победи Лас Вегас в единствения мач в НХЛ днес

Лас Вегас. Стивън Стамкос донесе трагичната победа на Тампа Бей с 4:3 над Лас Вегас в единствената среща от НХЛ, която не бе отсрочена поради пандемията.

Андрей Василевски спря 38 удара за водача на Изток. За триумфът вкараха още Габриел Фортие, Пиер-Едуар Белемаре и Антъни Сирели, като по този начин Тампа Бей завоюва трета поредна победа и осма в последните девет мача.

" Лайтнинг " излиза в отмора с актив от 44 точки, като е с най-хубави индикатори в НХЛ.

Звездата на Лас Вегас Марк Стоун означи два гола, само че получи травма във втория интервал и не можа да приключи срещата. Николас Рой също означи за домакините, които имаха серия от пет победи. Ший Теодор записа две асистенции, а Лоран Бросоа приключи с 15 спасявания, само че това не бе задоволително да се избегне провалянето.

Тампа Бей поведе след единствено 6:05 минути игра с прецизен удар на Фортие, за който това бе първи гол в кариерата му в НХЛ. Лас Вегас изравни посредством Стоун до края на тази част.

В началото на втория интервал Стоун направи 2:1 със своя

шести гол за сезона. Малко по-късно Рой вкара трети гол за Лас Вегас. Тампа Бей се завърна, с цел да изравни с два гола в период от 43 секунди в края на втория интервал. Точни бяха Белмар и Сирели.

Тампа нанесе своя удар в средата на третата част, когато Стамкос бе прецизен за крайното 4:3.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР