Докладът на полицейски служител в Лас Вегас дава подробности за ареста на личността от „Звездите на заложната къща“

...
ЛАС ВЕГАС (KLAS) — Една от звездите на риалити шоуто
Коментари Харесай

ЛАС ВЕГАС (KLAS) — Една от звездите на риалити шоуто „Звезди на заложната къща“ беше арестувана в Лас Вегас миналата седмица по обвинение в ДСИ, Документите на столичното полицейско управление на Лас Вегас се казват.

Според доклад за арест на 8 септември около 2 часа сутринта полицай в района на главната улица и булевард Чарлстън видял бял пикап Ford да се „върти“ назад и напред между дясната лента и велосипедната алея.

Полицаят започна да следва камиона, активира светлините и даде знак на шофьора да отбие. Шофьорът на пикапа „спря бавно“, така че полицаят използва система за озвучаване, за да нареди на шофьора да спре, се казва в доклада.

След като шофьорът спря, полицаят се приближи до пикап, където шофьорът вече е имал шофьорската си книжка, готова за предаване, казаха от полицията. Той беше идентифициран като Ричард Кори Харисън, 40.

Според доклада, полицаят казал на Харисън, че са го спрели, защото „не успява да поддържа лентата“.

Харисън казал на полицая, че автомобилът му „се дърпа надясно“ като обяснение, каза полицията.

Полицаят забелязал, че очите на Харисън са кръвясали, „воднисти“ и „увиснали“, се казва в доклада, добавяйки Харисън имаше „празен поглед“. Полицаят заяви, че усеща „силна миризма на алкохол“, идваща от камиона.

Според доклада, когато полицаят помоли Харисън да излезе от камиона си, „миризмата на алкохол последва неговия човек.” След това полицаят извърши полеви тест за трезвост, преди да отведе Харисън в ареста.

Когато беше помолен да предостави проба от кръв или дъх, Харисън каза, че „вероятно трябва да поиска своя адвокат“, се казва в доклада.

Полицията взе кръвна проба от Харисън, след като машината за анализ на алкохол в градския затвор в Лас Вегас не работеше правилно.

Харисън беше задържан в градския затвор в Лас Вегас за DUI.

< p> За най-новите новини, времето, спорта и поточно видео се насочете към KLAS.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР