Жена, която намушка среща в хотелска стая в района на Лас Вегас заради смъртта на ирански лидер, си помисли, че е в епизод „Homeland“, се казва в нова книга

...
ЛАС ВЕГАС (KLAS) — 23-годишна жена я намушка среща на
Коментари Харесай

ЛАС ВЕГАС (KLAS) — 23-годишна жена я намушка среща на сляпо в хотелска стая в района на Лас Вегас като отмъщение за атака на американски дрон, която уби ирански лидер, и която избегна затвора, каза, че халюцинира и вярва, че е в епизод на „Homeland“.

< p>По-рано този месец съдията от окръжния съд на окръг Кларк Карли Кирни осъди Ника Никубин на три години условно.

Миналата година голямо жури обвини Никубин по обвинения в опит за убийство с използване на смъртоносно оръжие, защото на определени, действителни или възприемани характеристики на дадено лице и две точки на батерията. По-късно Никубин се съгласи да се признае за виновен по две обвинения за фалшиво лишаване от свобода с използване на смъртоносно оръжие.

Тази седмица Никубин издаде своята самоиздадена книга „Коя е Ника Никубин? Кървава история на хотел в Лас Вегас.“

В цялата книга Никубин цитира продължаващите проблеми с психичното си здраве, включително диагнози за тежка депресия, шизофрения и биполярно разстройство.

Полицията на Хендерсън арестува Никубин, студентка от университет в района на Тексас, която имигрира в САЩ от Иран, когато е била на 12 години, малко след намушкването с нож на 5 март 2022 г. на гара Сънсет. Никубин и жертвата са се запознали онлайн в уебсайта за запознанства Plenty of Fish, пише полицията в Хендерсън в доклад за арест. След това двамата се съгласиха да се срещнат в хотела, като резервираха стая заедно, каза полицията.

Докато бяха в стаята, двамата започнаха да участват в сексуална активност, когато Никубин сложи превръзка на очите на мъжа, каза полицията. След това Никубин угаси осветлението и няколко секунди по-късно преряза врата на мъжа, се казва в документите.

„Докато се настанявах във фоайето на хотела, видях жена и я чух да казва: „Обзалагам се, че е ще му пререже гърлото по време на секс“, пише Никубин в книгата. „Сигурен съм, че това всъщност не се е случило, но това е, което виждах и чувах по това време. Поглеждайки назад сега, знам, че халюцинирах.“

Снимките, показани на голямо жури, показват две прободни рани на врата на младия мъж. Никубин пише, че се е чувствала като актрисата Салма Хайек във филма от 1996 г. „Здрач до зори“.

„Започнах да танцувам като Селма [sic] Хайек от „Здрач до зори“, се казва в книгата. „Чувствах се мощен. Беше толкова хубава. Имах чувството, че това е когото гледам. Превъплъщавах се в Селма [sic] с песента на Гробаря, която се повтаряше в главата ми.“

Докато говореше с служители в хотела, Никубин каза, че иска да си отмъсти за удар с дрон, който уби иранец военен лидер Касем Солеймани през 2020 г. Солеймани беше популярен ирански военен офицер и дясна ръка на върховния лидер на страната. Бившият президент Доналд Тръмп призова за убийството на Солеймани, за да убие „терорист номер едно навсякъде по света“, за да защити „американски дипломати и военен персонал“ по целия свят.

„Бях герой в телевизионното шоу „Homeland“. сега“, пише Никубин. „Не бях в ума си. Не знаех какво да кажа. Не мислех, че нещо е истинско. Всичко беше филм. Бях Кари от „Homeland“.“

В цялата книга Никубин цитира продължителна травма от предишно сексуално насилие.

„Аз съм момиче, което се нуждае и получава помощ,“ тя пише. „Искам да бъда освободен от сексуалната травма, която преживях, искам да бъда освободен от преживяванията, които преживях като младо момиче, подигравано от Моралната полиция, че не нося хиджаб; Искам да се освободя от заглавията, предназначени да продават документи, а не да покриват истината. Завинаги съм благодарна, че ми беше даден втори шанс.“

Докато беше под домашен арест в родния си щат Тексас, Никубин посещаваше уроци в университет. По-рано тази година полицейски представител на университета каза, че нито те, нито който и да е отдел в региона са знаели, че Никубин е под домашен арест в техните юрисдикции. По-късно университетът й забрани достъпа до кампуса.

Никубин не е нарушила условията на домашния си арест, нито е имала връзка с терористична организация, каза нейният адвокат.

Докато беше домашен арест, Никубин пусна музикален видеоклип към песен, наречена „Spaceman“ под името Nika Borouj. Тя също изнесе няколко представления и работеше като фитнес инструктор.

По-рано този месец Кирни каза, че ще позволи на Никубин да излежи пробацията си в Тексас. Тя също така нареди на Никубин да изпълни 100 часа изпитателен срок.

Никубин планира да продължи напред, като се фокусира като защитник на психичното здраве.

За последните новини, времето, спорта и поточно видео , насочете се към KLAS.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР