Лас Вегас. Дъстин Порие вярва, че Ислам Махачев най-много ще

...
Лас Вегас. Дъстин Порие вярва, че Ислам Махачев най-много ще
Коментари Харесай

Дъстин Порие: Махачев ще ме затрудни най-много в категорията

Лас Вегас. Дъстин Порие има вяра, че Ислам Махачев най-вече ще го затрудни в лека категория. Бившия краткотраен първенец в лека категория се готви за борба за купата с Чарлз Оливейра в края на годината. Тази година Порие записа 2 победи над Конър Макгрегър.

Той губи единствено от Хабиб Нурмагомедов в последните си 10 борби за UFC. Порие счита, че Хабиб е най-труден за него, само че той към този момент не е деен и по този начин Махачев е най-голяма опасност. През октомври Ислам ще се бие с Рафаел дос Аньос и при победа ще стане кандидат за купата.

Има някакъв късмет да забележим пердах сред Порие и Махачев през 2022 година. За задачата Порие би трябвало да бие Оливейра и да стане първенец. Ето какво счита Порие за категорията:

Най-труден противник за мен би бил Хабиб Нурмагомедов. Той обаче към този момент не е деен. Може би сега Ислам Махачев ще е най-труден за мен в категорията. Двамата с Хабиб имат подобен жанр.

През последните години леката дивизия беше една от най-конкурентните в UFC, в случай че не и най-конкурентната. Не ни беше елементарно и дълго време бойци чакаха своя късмет за купата.

Сега се появиха нови бойци и категорията стана още по-силна.

Източник:
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР