Лас Вегас. Българската ММА звезда Благой Иванов - Багата дръпна

...
Лас Вегас. Българската ММА звезда Благой Иванов - Багата дръпна
Коментари Харесай

Багата дръпна в класирането на UFC с 2 места

Лас Вегас. Българската ММА звезда Благой Иванов - Багата дръпна с две места в класирането на UFC в тежка категория. Багата измества Уолт Харис и Том Аспинал и заема 11-то място в ранглистата. За последно видяхме Благой в клетката през май 2020 година.

Тогава той премери сили с Аугусто Сакай и загуби с раздвоено решение. Иванов е в серия от 2 следващи загуби с раздвоени решения. Той има 2 победи и 3 загуби в UFC. За някои напредъка на Багата може да наподобява чудноват, само че последните му две загуби бяха много противоречиви.

Дори Дерик Люис призна, че не е вярвал в успеха си над Благой в Ню Йорк в края на 2019 година. Много малко не стигна на Багата да вземе двете срещи, които загуби. Може би в UFC единствено Жуниор Дос Сантос съумя да го надиграе в първата му борба през юли 2018 година.

Благой е с връх 18-4-1 в ММА и не е губил с нокаут в кариерата си. Той впечатли хиляди почитатели на ММА с помощта на желязната си брадичка. За последно той трябваше да се бие с Марчин Тибура през март, само че се отдръпна поради травма.

Източник:
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР