ЛАС ВЕГАС (AP) — Служители от две правоприлагащи служби в

...
ЛАС ВЕГАС (AP) — Служители от две правоприлагащи служби в
Коментари Харесай

Петима полицаи стреляха по заподозрян за убийство по време на смъртоносно преследване в Лас Вегас, съобщи полицията

ЛАС ВЕГАС (AP) — Служители от две правоприлагащи служби в Невада откриха огън по време на гонене преди зазоряване в Лас Вегас, до момента в който се опитваха да спрат мъж, който простреля смъртоносно майка си, по-късно открадна полицейска кола и отмъкна минувачи с оръжие, до момента в който се опитваше да избегне полицията, оповестиха управляващите в петък.

Вилнята два дни след Коледа остави трима души убити: обвиненият, майка му и инцидентен минувач, който беше на път за работа, когато спря за колите за незабавна помощ, преследващи обвинения. Джери Лопес, 39-годишен татко на седем деца, неумишлено влезе на пътя на обвинения и беше погубен.

Властите към момента не са разпознали обвинения, майка му или претекста. Но в петък те споделиха, че общо петима служители на реда са стреляли с оръжията си по време на преследването в предградията на Лас Вегас.

Те бяха служителите на реда от Лас Вегас Джейкъб Мекил и Тимъти Брукс. Полицаите от щатската полиция на Невада Мартин Моран, Дани Кинкейд и Луис Вилануева също са...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР