Лас Палмас спря негативната серия от поредни загуби, след като

...
Лас Палмас спря негативната серия от поредни загуби, след като
Коментари Харесай

Лас Палмас спря пропадането

Лас Палмас спря отрицателната серия от следващи загуби, откакто стигна до тъждество 2:2 при гостуването на Реал Сосиедад на „ Аноета “ от 13-ия кръг на Примера дивисион.

Реал Сосиедад стартира мощно мача и в 12-та минута Давид Сурутуса насочи прекрасен удар, само че топката мина настрана от левия дирек на вратата на Раул.

Лас Палмас поведе в резултата в 21-та минута, когато Лоик Реми се пребори за топката в наказателното поле на Реал Сосиедад и стреля, само че ударът му бе избавен от Херонимо Руи, след което при добавката Тана с глава вкара кълбото във вратата му.

Реал Сосиедад съумя да изравни резултата в 31-та минута, когато Аднан Янузай пусна отличен извеждащ пас към Уилиан Жозе, който изскочи самичък против Раул и вкара.

Уилиан Жозе стреля рисково с глава в 61-та минута, само че изпрати топката настрана от десния дирек на Раул.

Реал Сосиеда направи цялостен поврат в 62-та минута, когато след центриране в наказателното поле на Лас Палмас Лемос не съумя да почисти топката с глава и я изпрати в краката на Аднан Янузай, който от близко не пропусна да вкара във вратата на Раул.

Лас Палмас съумя да изравни резултата в 67-та минута, когато Херонимо Руи излезе до границата на наказателното поле и почисти топката с глава, само че я изпрати в краката на Джонатан Виера, който с прецизен отдалечен удар вкара в опразнената врата.

Лас Палмас можеше да стигне до успеха в 88-та минута, когато Лоик Реми бе изведен на доста добра позиция и стреля, само че топката се спря в десния дирек.

Херонимо Руи направи решаващо избавяне в 90-та минута, когато отрази удара на Лоик Реми.

Реал Сосиедад приключи мача с човек по-малко, откакто Алваро Одриосола бе изпъден за втори жълт картон в добавеното време на срещата.

Реал Сосиедад е седми във краткотрайното класиране с актив от 19 точки, до момента в който Лас Палмас е предпоследен със 7 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР