Лара Фабиан известна в цял свят и надали има човек,

...
Лара Фабиан известна в цял свят и надали има човек,
Коментари Харесай

Лара Фабиан пред ОFFNews: Не мога да си представя турне, което не включва дата в България

Лара Фабиан известна в целия свят и едва ли има човек, който не се сеща за прочувствената ария " Je t`aime ", когато чуе името ѝ. 

Романтика, деликатност, само че и малко огън носи всяко нейно осъществяване, което ѝ печели стотици хиляди почитатели. А доказателство за любовта на българите е и обстоятелството, че певицата се завръща у нас и цялостни най-големите столични зали.

Това ще се случи и тази година на 27 март, когато ще можем да забележим Фабиан на сцената на зала 1 на НДК.

След концертите в Маями, Ню Йорк, Вашингтон, Чикаго, Лос Анджелис и Москва певицата ще кацне в София с цел да показа най-новия си, друг и съвременен албум - " Саmouflage ", в София.

Месец преди концерта си приказваме с нежния глас Фабиан - за музиката, живота, новият и албум и концертът в България. 



Разкажете ни малко за старта на музикалната си кариера, която може да се похвали с цели 13 албума. Как разбрахте, че музиката е Вашият живот и по какъв начин се озовахте на огромната сцена?

Музиката е в моята ДНК. Още от дете знаех, че музиката е моят живот. Когато бях та 5 години даже направих тържествено заявление пред моя татко, в което твърдях, че съм певица. Но, несъмнено, да мислиш, че си певица и в действителност да бъдеш са две разнообразни неща. Пях на дребни участия в музикални питейни заведения в Брюксел като младеж. После един продуцент ми предложи да показва Люксембург на " Евровизия ". Това беше през 1988 година Минаха обаче много години до огромния ми пробив, който направих, откакто имигрирах за Канада. 

Баща Ви е от белгийски генезис, а майка Ви е от Сицилия. Какво е да живееш сред слънчева Италия и постоянно намръщения Брюксел, който е столица освен на Белгия, само че и на целия Европейски съюз? Какво Ви дадоха тези две страни с толкоз друг метод на живот и най-много по какъв начин се чувствате - повече белгийка или повече италианка?

Липсата на слънце в Белгия придава топлината, хитростта и възприятието за комизъм на жителите ѝ. Аз съм доста привързана и към двете страни на генезис на моите родители, само че също по този начин и към Канада, където имигрирах като млада жена. Това са точно трите страни, които ме трансфораха в дамата и актьора, които съм, и с които имам прочувствени връзки. 

А къде Лара Фабиан се усеща най-добре?

В момента домът ми е в Монреал, само че най-важното - домът е там, където са хората, които обичаш, фамилията. Домът не е просто локация някъде по света, то е метод на мислене и чувство - да знаеш, че си на несъмнено място, заобиколен от своите близки. Моят дом е там, където е фамилията ми.

Феновете и славата пременят ли хората? Промениха ли Вас след толкоз години на огромната сцена? Все отново Вие сте най-известната и най-добре продаваната белгийска певица.

Би било прекомерно елементарно да кажа, че няма никакво значение, само че сигурно трансформират метода на живот и най-много метода, по който провеждам всекидневието си. Най-голямата смяна, с която трябваше да привикна, е пътуването. Рядко извозвам цялостен месец на едно място без да пътувам. Това се отразява и на фамилните ми проекти с моята щерка и моя брачен партньор. Но допускам, че пред това се изправя и всеки експерт, на който му се постанова да пътува доста, даже да не е прочут. Извън всичко това, несъмнено, хората ме разпознават на улицата, само че те постоянно се отнасят с почитание. Аз нямам типичния метод на живот на известните и богатите, аз съм отдадена на фамилията си.



На 27 март пред българска аудитория ще визиите последния си албум - " Camouflage ". Той е и първият Ви напълно англоезичен албум. Разбрах, че сте употребявали изцяло нов метод в записването му, което се е състояло в няколко разнообразни градове по света. Ще ни разкажете ли малко повече за него? Какво обръщение и чувство носи албума?

Албумът излезе на бял свят през октомври, а аз ще показва в София песните от него, както и добре познатите ми шлагери от предходни албуми. Доста е съвременен, само че в това време носи моят вокален почерк и еднаквост. Комбинирахме съвременни електронни звуци с типичен принадлежности, гласът ми е в центъра на всичко това. Доста пъстър албум се получи. 

Българската аудитория Ви обича, а концертите Ви у нас бързо изпълват и най-големите зали. Как се чувствате в България, какви мемоари имате с нашата страна от предходните си участия тук?

Всеки от моите концерти в България е бил магичен миг. Щастлива съм да кажа, че имам специфична връзка с публиката тук. Българите почитат, деликатни са и много топли. Не мога да си показва турне, което не съдържа най-малко една дата в България. 

Какво ще забележим на 27 март в зала 1 на НДК?

Очаквайте да чуете песните, които познавате от предходните ми албуми, както и най-новите. Те ще бъдат изпълнени на фона на красиви визуализации в съпровода на тайфа от Швеция, която ме съпровожда турнето. Очаквам с неспокойствие да видя българската аудитория, да бъдем на сцената, да свирим в София. Ще се забележим скоро!
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР