ЛАНСИНГ, Мичиган (AP) — Конгрес на Републиканската партия в Мичиган

...
ЛАНСИНГ, Мичиган (AP) — Конгрес на Републиканската партия в Мичиган
Коментари Харесай

Очаква се Републиканската партия на Мичиган да се обедини зад Тръмп въпреки вътрешните борби при номинирането на конгреса

ЛАНСИНГ, Мичиган (AP) — Конгрес на Републиканската партия в Мичиган в Гранд Рапидс в събота ще разпредели 39 от 55-те президентски делегати на Републиканската партия на щата, само че доста част от елементарните партийни сили няма да участват заради продължаващите последствия от траялия месеци спор за това кой управлява партията.

Все още измежду разделянето, хаоса и правните разногласия, партията се чака да се сплоти зад един претендент в събота: някогашния президент Доналд Тръмп.

Тръмп завоюва с лекост първичните избори на републиканците в Мичиган на 27 февруари, като получи 68% от гласовете спрямо 27% на противника Ники Хейли.

Победата даде ясна индикация за позицията на Тръмп в Мичиган преди ноември, само че болшинството от делегатите на Републиканската партия на Мичиган ще бъдат наградени в събота.

Мичиганските републиканци бяха принудени да разделят своите първоначални избори на две елементи, откакто демократите, които управляват държавното управление на щата, преме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР