Лана Дел Рей зарадва феновете си с изцяло нов сингъл,

...
Лана Дел Рей зарадва феновете си с изцяло нов сингъл,
Коментари Харесай

Лана Дел Рейн пусна неиздадения трак от 2012 г. „Say Yes To Heaven“  

Лана Дел Рей зарадва почитателите си с напълно нов сингъл, който не е част от последния ѝ албум “Did You Know That There's A Tunnel Under Ocean Blvd ”. Песента се споделя " Say Yes To Heaven ” и е написана през 2012 година в съавторство с Рик Ноулс, оповестиха от Анимато Мюзик. В продължение на доста години в интернет се разпространяваше неофициална версия на " Say Yes to Heaven " и след това набра голяма известност в TikTok. След десетилетие Дел Рей не е съумяла да се откаже от песента и макар че парчето е модифицирано, то към момента звучи също толкоз красиво. Можете да го чуете.

През лятото на 2023 година Лана Дел Рей ще изнесе два концерта във Англия. Първият от тях ще бъде на фестивала Glastonbury, където Лана ще оглави The Other Stage, а второто ѝ шоу ще се организира на BST Hyde Park, където американската певица ще закрие поредицата.

„ Did You Know That There's A Tunnel Under Ocean Blvd “, шестият албум #1 на Лана Дел Рей във Англия, се трансформира в най-бързо продаваната сбирка за 2023 година до момента, както и в заглавието с най-вече стриймове в първата седмица. Лана се подреди до Мадона (12), Тейлър Суифт, Кайли Миноуг и Барбара Стрейзънд за най-вече #1 албуми в Обединеното кралство на жена реализатор.  

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР