Lamqta.comСнимка PexelsОвен Днес Вашето настроение е очевидно за хората около

...
Lamqta.comСнимка PexelsОвен Днес Вашето настроение е очевидно за хората около
Коментари Харесай

Лъвът да завърши отдавнашни проекти. Близнаци, спазвайте етикета

Lamqta.com

Снимка Pexels

Овен
Днес Вашето въодушевление е явно за хората към Вас. И какво от това? Имате право да покажете своя яд – несъмнено, в сдържана форма, без каквото и да било физическо влияние, в случай че това, несъмнено, не е спортна игра. Гняв, отстояване на правята си, експанзия –това е, в което нямате равни. Представете си свят, в който всички хора са непрекъснато положителни и благи! Ужасно! Така че направете потребна услуга на себе си и на индивида, с който непрекъснато се виждате: започнете да упражнявате. Това ще Ви бъде прекомерно потребно. 
 
Телец
Доста комплицирано ще бъде за Вашия обичан човек през днешния ден да разбере, какво желаете да му кажете с тези или тези Ваши дейности. Той няма да може да разбере Вашите претекстове и стремежи и по тази причина ще се държи разсеяно и несъответстващо. Постарайте се да бъдете по-открити и разбираеми.

Близнаци
Опитайте се да прекарате днешния ден в сходство с разпоредбите на етикета. Сервирайте масата за вечеря, разговаряйте вежливо и изтънчено, бъдете деликатни и съобразителни. Това ще Ви даде опция доста да се издигнете в очиъе на Вашата половинка. А и самите Вие след този ден ще започнете да се почитате още повече.

Рак
Днес диалогът с Вашия обичан човек може да се окаже доста тежък и няма да донесе наслаждение нито на Вас, нито на него.. Само че той е просто нужен, с цел да можете да приключите с всичко. А и да стигнете до едно значимо и преференциално решение. Бъдете търпеливи и мъжествени.

Лъв
В последно време сте се заемали с голям брой почтени за удивление планове, единствено че не сте постигнали особени триумфи в тяхното поредно довеждане докрай. Употребете целия сегашен ден за тяхното довеждане докрай и най-накрая приключете. Това е доста значимо, тъй като ще Ви подари с чувство за триумфи, което Ви е напълно належащо, с цел да можете по-нататък да вървите напред. Това може да се отнася и за диалог, стартират няколко дни по-рано. Колкото и неловка да е обстановката, би трябвало да изслушате това, което желае да Ви каже този човек.

Дева
Рискувате да загубите доста. Днес сте прекомерно самоуверени и подготвени да поставите на карта всичко, което цените и Ви е скъпо. Но неправилната оценка на обстановката води до вреди и ще губите даже и на тези места, които сте смятали за свои. Самостоятелните дейности изискват избрана нерешителност. Дори и да сте привикнали да разчитате извънредно на личните си сили, в този момент е най-добре да се презастраховате, и това няма да Ви пречи. Отложете подписването на значимите документи, огромните покупки и решаването на финансовите и имуществени въпреси.

Везни
Може в този момент да танцувате и лудувате, само че скоро някои от обкръжаващите Ви хора скоро ще бъдат изправени до стената. Вместо да ги хванете за ръка и да ги дърпате да танцуват, проявете почитание към обстоятелството, че е допустимо да имат потребност от някакъв интервал на мъртвило. Обезателно им протегнете ръка и им покажете, че постоянно могат да разчитат на Вас, само че бъдете търпеливи, в случай че предлагането Ви не може да победи тяхното угнетено положение. Позволете им да вървят напред с удобна за тях скорост и когато бъдат подготвени, те и сами с наслада ще се върнат към привичното състояние на нещата.

Скорпион
Днес е допустимо да имате проблеми със стомашно- чревния тракт. И в фамилията Ви са вероятни неприятности и дори може да се стигне до скандал. За миг ще Ви се прииска, да изчезнете в дън гора, само че за благополучие, ще бъде краткотрайно. Звездите Ви предлагат преди обяд да си извършите къса разходка и да подишате чист въздух. Каквито и оферти да получите през днешния ден, самоуверено може да се заемете с всяко от тях, колкото и извънредно и ненадейно да е. Вечерта ще прекарате в удобна конюнктура

Стрелец
Този ден би трябвало да прекарате измежду природата, под сянката на вековните дървета, и като слушате пеенето на птиците. Мислите че ще има напрежение при избора, къде да отидете? Нищо сходно! Достатъчно е в тази жега даже единствено да се подържите един различен малко за ръка...Това в действителност при всички положения може да си позволите.

Козирог
Чак до вечерта рискувате да се разкъсвате сред професионалните отговорности и нуждата да устройвате частния си живот( да вземем за пример, да участвате в решаването на значими фамилни въпроси и в ликвидирането на битови проблеми(). Не се отклонявайте от другарство с околните си, в случай че не желаете да развалите връзките си с тях, или да създадете почва за бъдещи кавги. В същото време не забравяйте за реализацията на своите проекти. Не се предлага да се захващате с неща, свързани с недвижимо имущество или с бракосъчетание.

Водолей
Прекалена непримиримост, или в случай че би трябвало да сме точни - дебелоглав, през днешния ден напълно не са уместни. Това, което ще Ви бъде потребно през този ден, е отстъпчивостта. Изслушвайте своите съперници, анализирайте техните оферти и се съгласявайте на взаимни отстъпки! Така освен ще запазите мира, само че и ще се приближите към реализирането на своята заветна фантазия. Ще Ви зарадват доста забавни оферти. Макар че са необикновени, струва си, да ги обмислите уместно. Денят е прекрасен и с това, че разрешава да се приближите до реализацията на своята заветна фантазия, като освен това ще избегнете и прочувствените разтърсвания, и поемането на непостижими отговорности....

Риби
Ще се появи опция да сключите няколко преференциални, само че за жалост взаимно изключващи се покупко-продажби. Изберете тази, която Ви се коства по-надеждна: не би трябвало да рискувате без особена потребност. Денят не е неприятен за започване на лична работа или инвестиция в бизнес, в които ще бъдете дружно с родственици и другари. Неочаквано ще се появи опция да уредите някогашен фамилни спорове. В персоналната сфера ще успявате да намерите доста истински и изключитено ефикасни решения. У близките това ще предизивика учудване и удивление от Вашите качества.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР