lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен Преди да вземете телефона и да наберете някакъв номер,

...
lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен Преди да вземете телефона и да наберете някакъв номер,
Коментари Харесай

Виж своя дневен хороскоп

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog

Овен
Преди да вземете телефона и да наберете някакъв номер, напомнете си, че не знаете в какво въодушевление ще се намира в този момент Вашия събеседник. Така ще бъдете подготвени за всичко, и нищо няма да може да Ви учуди. Звездите Ви готвят среща с хора, с които в следствие може да Ви свържат доста здрави и дълготрайни връзки. И също така небесата ще Ви оказват помощ да възстановите това, което сте си мислели, че е завършено вечно.

Телец

Ако през днешния ден в действителност по този начин доста Ви се желае да изпитате търпението на брачна половинка или брачната половинка, никой не може изрично да Ви забрани това. Само че запомнете: недосолената чорба или недогладената риза могат основателно да Ви скапват настроението, а тогава няма да има на кого да се сърдите. Изаяснеяването на връзките вечерта ще е неизбежно.
 

Близнаци

Развличайки се за свое наслаждение помнете, че границите на Вашата независимост все-пак съществуват и минават тъкмо там, където стартира свободата на останалите представители на човечеството. Наистина ли сте уверени, че на никого не пречите? Имайте поради, че през днешния ден ще се „ отвори ” и проблем от предишното, който ще усложни връзките във вашия тандем. Не се притеснявайте-това е краткотрайно...
 

Рак

Денят е обвързван с разглеждане на цели в дълготраен проект. Ще започнете да се замисляте, дали сте създали верния избор и дали сте организирали вярно живота си. Темата за разсъждение не е неприятна, само че бедата е в това, че бързайки да поправите това, което Ви се коства неверно, единствено влошавате обстановката и се поставяте в още по-сложно състояние. Не бързайте да действате. Днешното Ви въодушевление е подбудено не от действителни условия, а под въздействие на отрицателни трендове. Не си заслужава да разрушавате основаните връзки поради моментно неспокойствие.
 

Лъв

Привързаността към родителите, родните места, а също и към колегата по брак, през този ден неусетно ще набира мощ. Може също да изпитвате мощно увлечение към другарство с хора, които смятате за свои другари и които са необикновени и истински персони. Брачният или деловият Ви сътрудник надали ще бъдат склонни през днешния ден към цялостна искреност. Ако отношението им към Вас е положително, може напълно съзнателно да скриват някои истини за живота, или някои условия от персоналния си живот. Подбудите и наз процедура ще са напълно положителни.
 

Дева

Днес Вашият обичан човек ще упорства, да му отделите най-много внимание, даже и прелестно да схваща, че това е невероятно. Затова да се пробвате да му обясните каквото и да било, е освен това от неефикасно. Постарайте се най-малко от елементи да отговорите на неговите условия.
 

Везни

Днес ще си спомните някакъв нищожен интервал от своето минало. Възможно е това да се окаже някакъв флирт или с нищо не обвързващ разказ, траял по-малко от седмица. Дамо не зацикляйте на този спомен: спомнете си, усмигнете се и живейте по-нататък.
 

Скорпион

Потапянето в глъбините на съзнанието и тънката операция на непознатото схващане през това денонощие е напълно непотребна. Достатъчно е да сте на нужното място в нужното време, да поддържате забавни и потребни връзки, както и да придобиете нужната информация, и тогава ще се чувствате великолепно. Сега също би било добре да посетите застрахователна компания, данъчната ревизия,учебно заведение, държавно учереждение, изключително в случай че основен предмет на Вашия интерес се оказват документи( позволения, свидетелства, дипломи, справки), а също и поставените им печати и подписи.
 

Стрелец

Днес ще очаквате, че чудото във Вашия живот все-пак ще се случи, и то тъкмо по този начин, както Ви би трябвало и както би Ви се желало. Само че надеждиъе Ви може да се окажат неоправдани, и заради това – наивни. Може би не би трябвало да се облягате сляпо на случая и да взмете самодейността в свои ръце?
 

Козирог

Колкото по-необичайно наподобява нещо, толкоз повече Вие желаете да го притржавате. Това се отнася освен за движимостите, само че и за хората, които демонстрират качества, на които се възхищавате. Преди да се увлечете прекомерно доста, убедете се, че и двамата сте свободни хора. Разбира се, прелестно е да срещнете сродна суша, само че в случай че някой от вас има някакви връзки с различен човек, отложете всичко досега, когато и двамата ще бъдете свободни.
 

Водолей

Когато през днешния ден се сблъскате с проблемите на клиентите, ще се наложи да се заставите да деянията самообладание, защото това надали ще Ви се удаде по натурален метод. Понякога се основава усещане, че хората предумишлено се стремят да Ви изкарат от релси, само че Вие просто не можете да си позволите, да им извършите подобен подарък. Отстъпете и се престорете, че те беседват сами със себе си. В края на крайщата всеки, които се пробва да Ви аргументи зло, в действителност предизвиква зло на личния си живот, не е ли по този начин? Най-добрата тактика не е борба, а състрадание.
 

Риби

Много са евентуални триумфи в професионалната активност, като освен това са свързани освен с постигането на някакви действителни резултати, колкото с образуването на известност на „ човек, който е кадърен и знае доста неща ”. Не е мъчно да се досетти човек, че тъкмо такива хора имат опция да се повдигнат в кариерата. Постарайте се да извършите нужното усещане на точните хора, и скоро пред Вас ще се открият примамливи вероятности. От позиция на персоналните връзки денят ще се окаже много комплициран. Не бъдете прекомерно настойчиви в разногласията: от време на време дори и готовността Ви да извършите отстъпка, е задоволителна, с цел да се резервира мира.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР