ЛаМело Бол е смятан за един от най-перспективните млади баскетболисти.

...
ЛаМело Бол е смятан за един от най-перспективните млади баскетболисти.
Коментари Харесай

ЛаМело Бол няма да е сред топ изборите в Драфт 2020?

ЛаМело Бол е считан за един от най-перспективните млади баскетболисти. Подобно на брат си Лонзо, който бе определен под №2 в Драфт 2017 от Лос Анджелис Лейкърс, ЛаМело също може да се окаже измежду топ изборите в тазгодишната селекция от млади гении. Но дали? Според източници от Лигата 19-годишният плеймейкър не се оправя добре при интервютата си с тимовете от НБА, като по този метод мястото му измежду първите изборите за момента виси.

Засега ЛаМело се е срещнал персонално с представители на Минесота Тимбъруулвс - тимът, който има избор №1 в Драфт 2020. Предстоят му изявленията с Голдън Стейт Уориърс, Шарлът Хорнетс и Чикаго Булс, а с редица други отбори е провел диалози онлайн. Рик Бонъл от " The Charlotte Observer " оповестява, че клубовете, разполагащи с по-късните избори (около 10-ия) са почнали да разузнават качествата на ЛаМело, с цел да се възползват, в случай че тимовете преди тях пропуснат да го изберат.

Lavar Ball on what teams he wants LaMelo Ball to get drafted by

New York Knicks
Detroit Pistons
— Pistons Talk (@Pistons__Talk)
Бащата на ЛаМело - ЛаВар Бол, който стана прочут с високото си самочувствие и пресилените изявления, показа, че се надява синът му да се озове или в Ню Йорк Никс, или в Детройт Пистънс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР