Лъкнау, Индия – Бившият капитан на Англия Eoin Morgan подкрепи

...
Лъкнау, Индия – Бившият капитан на Англия Eoin Morgan подкрепи
Коментари Харесай

„Ефект на доминото“: Eoin Morgan анализира тежкото Световно първенство по крикет в Англия

Лъкнау, Индия – Бившият капитан на Англия Eoin Morgan поддържа Джос Бътлър да резервира капитанската позиция на ODI макар защитаващия Световен крикет Лошото показване на първенците в Купата в Индия и има вяра, че управлението и селекционерите са взели неприятни решения, които са провалили отбраната на купата на Англия.

Собственият мандат на Морган като капитан стартира с бедствената акция за Световното състезание през 2015 година, когато Англия не съумя да премине груповата фаза и той беше движещата мощ зад тяхната промяна с бялата топка, която приключи с победа на шампионата през 2019 година

Продължавайте да четете

лист от 4 детайла. Съперничеството по крикет се развива: Как индийските почитатели обикнаха британските играчи Защитаващият купата си Англия съвсем отпадна от Световното състезание със Шри Ланка загуба Англия е изправена пред ранно отпадане от Световната купа по крикет след проваляне от Южна Африка Афганистан шокира Англия за първа победа на Световната купа по крикет на ICC завършек на списъка

Той споделя, че е бил шокиран от мащаба на четирите провали на Англия в първите им пет мача: с девет уикета против Нова Зеландия, 69 ръна против Афганистан, 229 ръна против Южна Африка и осем уикета против Шри Ланка.

Англия е на ръба на ранната елиминация, защото се изправя против непобедения хазаин Индия в неделя.

„ Те въобще не са се състезавали и към момента играят против най-хубавите тимове в шампионата “, сподели Морган пред Ал Джазира в Лакнау в навечерието на мача в неделя.

„ С тима през 2015 година имаше съвсем дребни или никакви упования да спечелим шампионата. Но от тима на 2023 се чака да стигне до финала и да завоюва, а да загуби по този метод, просто много съкрушителни провали, което евентуално го прави по-драматичен и по-лош от 2015. Не е хубаво да се играе и не е хубаво да се гледа. “

Успехът на ODI на Англия под управлението на Морган беше построен към нападателни удари и религия, че могат да надвият всеки съперник и до момента в който девет играчи от сполучливата акция на Англия през 2019 година към момента са в тима, Морган има вяра, че загубата на посока и убеденост стои зад трагичния им спад.

„ За мен частта, която не се мие, е частта, че всички са отвън форма “, сподели Морган. „ Като се има поради какъв брой мощен е тимът, за мен това просто не съществува и няма никакъв смисъл. Мисля, че Англия се отдалечи от това, което работеше за тях дълго време и в границите на три седмици. ”

Морган уточни, че единствено преди пет седмици Англия победи Нова Зеландия с 3-1 в ODI серия и Черните шапки станаха един от най-хубавите тимове на шампионата.

„ Това, което липсваше, е увереността, вярата. За да може една страна да играе добре, би трябвало да сте много спокойни и уверени и когато увереността ви падне, би трябвало да бъдете успокоени. Някои от грешките, които са създали до момента, не са били успокояващи “, сподели той.

Морган има вяра, че селекцията е изиграла „ забележителна “ роля.

„ Нарязването и промяната на разнообразни игри и непознаването на най-хубавия баланс на вашия тим може да прозвучи в съблекалнята “, сподели той.

„ Говорите за доста опитни играчи, които са тук отдавна. Те познават своята игра и играта на тима от вътрешната страна. Те могат да разпознаят по кое време нещата не вървят по техния метод и съвсем се нуждаят от това утешение и тази религия и този усилвател на увереността, с цел да го преодолеят. “

 ИНТЕРАКТИВЕН---Teams-in-ICC-Cricket-World-Cup-2023-1695798361

„ Изтощаване на тима “

Докато Морган има вяра, че Бътлър би трябвало да поеме известна отговорност за разочароващата акция, той споделя, че има въпроси към мениджърския екип на треньора Матю Мот, селекционера Люк Райт и ръководещия шеф Роб Кий.

Мот пое тима през 2022 година преди победоносното Световно състезание T20 в Австралия, в което Англия удостовери статута си на водещ тим с бяла топка в играта.

„ Има командна линия в процеса на взимане на решения, която е несполучлива. Когато става въпрос за инфраструктура или структурни решения, би трябвало да поставите под подозрение управлението “, сподели Морган.

„ Това е предизвикателство за Роб Кий и бих споделил, че е по-голямо предизвикателство за Матю Мот. Това Световно състезание и евентуално идващото [T20] в Западна Индия и Америка през 2024 година ще бъдат неговите две най-големи провокации, тъй като той е в и измежду тима, той ги познава от вътрешната страна в този момент и ръководството му на хора ще бъде тествано, тъй като това равнище упованията няма да изчезнат.

„ Все още ще бъде там в Световното състезание T20, с цел да отиде и да го завоюва поради играчите, които имат. “

Той сподели, че неточности са позволени и от Бътлър.

След като завоюва жребия против Южна Африка, Бътлър избра да играе първи в потискащи условия, решение, което той по-късно призна, че е неверно, откакто Англия претърпя рекордна загуба.

„ Взимал съм такива решения, неприятни решения на фона на други неприятни решения. Това е резултат на доминото “, сподели Морган.

„ Решенията при жребия нормално се вземат предходния ден и по-късно, защото сте под толкоз огромен напън да ги извършите, не приемате информацията какво ви дава деня, жегата или терена или разнообразни неща и просто се придържате към едно и също решение. “

Морган сподели, че комбинацията от неприятни решения в този мач, в това число свръхселекция, е показателно за обърканото мислене на Англия.

„ Грешки при избора на салдото на страната, най-лошата евентуално беше южноафриканската игра, където Дейвид Уили биеше със седем. Да, Дейвид Уили е повече от кадърен повсеместен състезател, само че това се отклонява от игра на който и да е от универсалните играчи, които са играли преди, ” сподели той.

„ Moeen Ali и Liam Livingstone даже не бяха в тима, което беше огромен потрес за мен. “

Той добави: „ Всичко има спомагателен резултат, само че когато измененията селекцията, това основава повече подозрения и повече въпросителни по отношение на стила, който желаете да играете. “

„ Почти изтощавате тима, преди да получи опция да играе. Престъпно е да се вършат такива неточности. “

Морган поддържа Бътлър да остане

Технеща в дъното на таблицата след четири провали в пет мача, Англия в този момент би трябвало да печели всеки мач и да се надява, че други резултати ще им оказват помощ, с цел да приключи в челната четворка на груповата фаза на кръговия режим и да се класира за полуфиналите.

Но те най-вероятно са изправени пред вероятността да изиграят серия от мъртви гуми, до момента в който се вихри разбор след гибелта.

Морган към момента има вяра, че Бътлър би трябвало да остане отпред.

„ Той е брилянтен капитан, страховит разум по крикет, един от най-хубавите играчи на бяла топка на нашето потомство и когато погледнете къде Англия се провали в този шампионат, това е към вземането на решения “, сподели той.

„ Има нещо неправилно, без значение дали е недоумение, или въздействие върху данните над интуицията, или неизползване на мощните страни на екипа пред всичко останало. “

Той сподели, че Англия може да промени настройката, с цел да поддържа по-добре Бътлър.

„ Мисля, че повече поддръжка и повече конструкция към това по какъв начин наподобява процесът на взимане на решения ще му оказват помощ да продължи и да завоюва повече Световни купи. “

Източник: Ал Джазира
Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР