Лъжа или истина са думите на Дениз Хайрула, изречени цяла

...
Лъжа или истина са думите на Дениз Хайрула, изречени цяла
Коментари Харесай

Лъжа или истина: Дениз Хайрула се похвали, че с Виктор стигнали "доста далеч" след предаването!

Лъжа или истина са думите на Дениз Хайрула, изречени цяла година след края на " Ергенът ". А точно, че Виктор Стоянов, който даже един път не я целуна по време на формата, е почнал да я смъква и " загражда " след него. Да, да! Точно това обясняваше или по-скоро с това се хвалеше Хайрула в Тик-Ток преди ден.

Тя показа, че след фотосите Виктор е останал още известно време в Турция като не е престанал да си чати с нея и да търси контакт. Дениз имала куфар у него, който той трябвало да й съобщи след това, само че ползата му не спрял с това.

" Постоянно ми се обаждаше, говорехме си с часове. Как се назовава сходно държание на един мъж към жена, в случай че не персонален интерес?! Като си пристигна тук искаше да се виждаме, а един път аз бях с приятелки и той пристигна. Покани ме след това у тях, а аз отидох, само че по едно време си потеглих. А той ми написа известие, че е трябвало да остана и да го " вардя ", смее се туркинята.

Тя не издаде дали по време на гостуването си, двамата са стигнали ненапълно и до каква степен тъкмо, само че како я гледаме с каква лекост върви по мъжките къщи, мъчно ще повярваме, че са плели на една кука...

Някои от потребителите в нета обаче не имат вяра на думите на Дениз. Не, тъй като Виктор не би се възползвал, а тъй като той не сподели никакъв интерес към нея като към жена. А това сигурно е блъснало по егото й, което в този момент пробва да подхрани.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР