Лъжа е, че съдя Адриана Андреева, че ме е обрала.

...
Лъжа е, че съдя Адриана Андреева, че ме е обрала.
Коментари Харесай

Стоянка Мутафова: Адриана не ме е обрала!

„ Лъжа е, че осъждам Адриана Андреева, че ме е обрала. Никога не съм я упреквала! Това въобще не е правилно. Истината е, че малко преди да тръгнем на турне в Съединени американски щати, организаторката извади визи от посолството, купи билетите, а в последния миг колежката се отхвърли.  Защо, не ме касае ”. Това съобщи Стоянка Мутафов а във връзка слуховете, че съди колежката си, научи HotArena .

Тя се оказа забъркана в комплициран спор, в който бе намесено и името на актрисата Адриана Андреева. Тя съобщи, че Госпожа Стихийно злополучие я упреква в какво ли не–в обира, който й се случи предходната година, както и за изречени обиди, които мощно я засегнали.

„ Няма такова нещо, в никакъв случай не съм си разрешавала обидни квалификации към колежки, изключително към Адриана, която познавам от години.
Това, че я съдят, е поради пропуснати изгоди на организаторката на турнето. Аз нямам нищо общо с това ”, сподели още Стоянка.

Според нея, в случай че бе постъпила като Николай Атанасов–Шуши и е взела участие в турнето, нямало да се стигне до обстановка, в която да я съдят.

„ Тогава щерка ми Муки добре, че откри Ирен Кривошиева, която замести бързо Адриана, другояче щяха да я съдят за доста повече пари, в случай че турнето се бе провалило поради нея ”, безапелационна е актрисата.

От своя страна Адриана Андреева изясни, че не желае повече да приказва по тематиката и не счита да се изяснява на никого за нищо.

„ Аз не преставам да настоявам, че съм на антидепресанти и ми е доста мъчно да преглътна това, че Муки ме назова „ кърлеж ”, който се е впил в майка й.

И самата тя знае, че не е по този начин. От това ме заболя най-вече, не от друго. Другото ще мине и ще замине, само че нашето другарство към този момент няма да е същото ”, сподели Андреева.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР