Лъчезарните Денис и Дарина от Мадан са поредната двойка, която

...
Лъчезарните Денис и Дарина от Мадан са поредната двойка, която
Коментари Харесай

Дари и Денис: Искаме сватба след “Един за друг”!

Лъчезарните Денис и Дарина от Мадан са следващата двойка, която напуща “Един за различен ” 5. Те са посетители в подкаста “Един без различен ”, където описаха повече за присъединяване си във формата и за живота си отвън предаването.

Двойката споделя, че в живота са огромни късметлии, само че в “Един за различен ” не са били, което води до това да са абонирани за тв приемника няколко седмици подред.
 Какво се случва през днешния ден с спечелилите от предходните сезони на  Какво се случва през днешния ден с спечелилите от предходните сезони на  Какво се случва през днешния ден с спечелилите от предходните сезони на  Какво се случва през днешния ден с спечелилите от предходните сезони на
Денис и Дари описват, че Петя и Делян от Сливница ще им останали най-близки. Жест от тяхна страна към Денис е повода да се сближат още повече с тях.

Дойката от Мадан споделят, че са нямали стратегическо мислене в “Един за различен ” и това може би им е коствало присъединяване. Те показват Сияна и Светльо като участниците, които са влезнали непременно и със тактика. В “Един без различен ” те описват повече и за обединенията във Вилата на любовта.

 един за различен NOVA

Денис и Дари са безапелационни, че първоначално са били незабележими за другите двойки. Пред водещата Денислава Велкова те описват, че в никакъв случай не са желали да вършат коалиция, а са били свободни електрони.

Денис споделя в “Един без различен ” за първия път, в който я вижда в дискотека в родния им град Мадан. Те споделиха неуместната обстановка към запознанството им и известието на Денис, което той изпраща на Дари, че са почнали да му се привиждат костенурки.

Дарина, която е учителка, споделя, че постоянно учениците се държат неуважително към учителите. Тя преподава на гимназисти и доста обича учениците си в Пловдив и Мадан. Тя има вяра, че част от триумфа ѝ с учениците ѝ е, че ги схваща добре и е в крайник с времето. Дари споделя, че учениците в дребния град са по-амбициозни.

Влюбената двойка показа в “Един без различен ”, че са живели три години в Пловдив, само че се местят в Мадан, с цел да са по-близко до обичаните им хора. Семействата им са доста близки и са им доста значима опора. Това е повода те да си купуват лично жилище в родния им град.

Денис споделя, че качеството, което харесва най-вече в Дарина е амбициозността ѝ. Това, което не харесва е, че от време на време се държи с него като възпитаник и го хока. Тя не харесва, че е заплеснат. Любимото ѝ негово качество е, че е откровен и че в никакъв случай не изневерява на себе си. Да ти е комфортно на душата!

 един за различен NOVA

След “Един за различен ” възнамеряват да създадат женитба. Денис и Дари желаят да имат обичайната гала, а Денислава виждат като съвършената водеща на церемонията.

Как се оправят Денис и Дари с бърнаута? Каква роля изиграва пандемията в тяхната връзка? Кой е любимецът им за победител в “Един за различен ”?

Гледайте епизодите на “Един без различен ” в ,  и .
 Ето кои са двойките в  Ето кои са двойките в  Ето кои са двойките в  Ето кои са двойките в
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР