Кюстендил. В Кюстендил започва петнадесетото издание на конкурса за детска

...
Кюстендил. В Кюстендил започва петнадесетото издание на конкурса за детска
Коментари Харесай

В Кюстендил започва петнадесетото издание на конкурса за детска рисунка „Пролет върху листа“

Кюстендил. В Кюстендил стартира петнадесетото издание на състезанието за детска рисунка „ Пролет върху листа “. Това оповестиха за Радио „ Фокус “ – Кюстендил от общински отдел „ Култура и духовно развиване “ към Община Кюстендил. Темата „ Пролет върху листа ” е свободна и изобретателна, а участниците имат опция да изявят своето творчество, да импровизират с разнообразни изобразителни материали и да основат пролетни пейзажи и натюрморти, цветя, фигурални композиции или свободни изображения в пролетна естетика.

През годините състезанието се трансформира в одобрен конгрес на детското творчество и се радва на доста необятна известност в цялата страна. Хилядите получени рисунки го трансформират в представителна извадка за равнището на детското творчество в наши дни.

Срокът за предаване на творбите е 8 март, а на тържествена гала на 20 март във Възрожденското учебно заведение ще бъдат оповестени резултатите от състезанието и ще бъде открита представителна галерия на класираните произведения. Резултатите ще бъдат оповестени на страницата на отдел „ Култура и духовно развиване “.
Венцеслав ИЛЧЕВ
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР