Кюстендил. Тържествен водосвет за освещаване на реновираната сграда на Областна

...
Кюстендил. Тържествен водосвет за освещаване на реновираната сграда на Областна
Коментари Харесай

Кюстендил: В града беше извършен тържествен водосвет за освещаване на реновираната сграда на Областна дирекция на МВР

Кюстендил. Тържествен водосвет за освещаване на реновираната постройка на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи беше осъществен в Кюстендил, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус ” – Кюстендил . На събитието участваха кметът на Общината Петър Паунов, министърът на вътрешните работи Младен Маринов, регионалният шеф на Кюстендил Виктор Янев, шефът на Главна дирекция „ Национална полиция ” основен комисар Христо Терзийски, шефът на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи старши комисар Елиан Стамболийски, шефът на Регионална дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията ” комисар Светослав Георгиев, полицейски чиновници и пожарникари. Водосветът беше отслужен от архиерейският наместник на Кюстендилска духовна околия отец Генади Генадиев.
По време на церемонията министърът на вътрешните работи Младен Маринов връчи на кмета на Община Кюстендил Петър Паунов плакет на Министерство на вътрешните работи в символ на признателност за осъществените действия по реновиране на постройката на Областна дирекция. Министър Маринов и кметът Паунов прерязаха лентата на реновираната постройка, след което разгледаха осъществените в нея поправки.
Сградата е реновирана по план на Община Кюстендил и в партньорство с Министерство на вътрешните работи. Финансирането на дейностите, включени в плана, е обезпечено от Оперативна стратегия „ Региони в напредък ”.
Венцеслав ИЛЧЕВ
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР