Кюстендил. Противодействието на престъпността е процес, който изисква постоянни усилия

...
Кюстендил. Противодействието на престъпността е процес, който изисква постоянни усилия
Коментари Харесай

Христо Терзийски: В последните години постигнахме значителни резултати в противодействието на престъпността

Кюстендил. Противодействието на престъпността е развой, който изисква непрекъснати старания и добра съгласуваност сред институциите. В последните няколко години постигнахме обилни резултати по повод намаляването на броя на доста от закононарушенията и повишението на разкриваемостта. Това съобщи ексминистърът на вътрешните работи и лидер на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили Христо Терзийски по време на предизборни срещи в Кочериново и Рила, оповестиха от пресцентъра на партията . Това бе регистрирано като факт и от жителите на двете обитаеми места. На срещите участваха също претендентите за народни представители Даниел Александров, Михаела Крумова и Станислав Тенев.

„ Успяхме на процедура да се оправим и с групите на така наречен " ало, измамници ", които десетилетия наред тероризираха възрастните и беззащитни хора и ги лишаваха от спестяванията им. Затова в този момент с паника следим, че в месеците след последните парламентарни избори хаосът и неналичието на поредна политика в битката с престъпността стартира да утежнява средата за сигурност за българските жители. Не може да се ръководи единствено с уволнения – нужни са умения, подготвеност и политическа воля, с цел да се бориш сполучливо с престъпността “, разяснява Христо Терзийски, който бе един от най-успешните министри в кабинета Борисов 3.

Пред жителите на Рила и Кочериново вторият в листата Дани Александров съобщи: „ Тук има младежи, а множеството от тях, както и аз, не харесваме насаждането на боязън и езика на омразата. Това е манипулативен метод, който би трябвало да остане в предишното. Вярвам в бъдещето, а то принадлежи на младите. Те са носители на нови хрумвания, на нови способи на работа и нов метод на връзка - почтен, честен и открит. Гласувайте за който желаете, подкрепете който желаете, само че не позволявайте да ви лъжат, да ви манипулират и да употребяват вашия глас за персонална полза. “

Михаела Крумова бе безапелационна, че страната би трябвало да се ръководи с ясни политики и с експертна управническа стратегия. „ В съответната обстановка да виждате някаква потребна за страната политика от страна на нашите съперници, да виждате ясни послания какво считат да вършат с властта, която толкоз доста желаят? “, попита Крумова, която бе депутат в 45-тота Народно събрание. В качеството си на правист с дългогодишна процедура тя разяснява и измененията, които бяха направени в Изборния кодекс. „ Той е безусловно противоконституционен и аз съм обезпокоена от софтуера, който ще бъде вкаран в машините “, съобщи третата в листата на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили. „ Тези хора желаят да ни върнат на 9 септември 1944 година Само че годината е 2021-ва, обстановката е друга и пътят на България е различен. За да не ни чакат безусловно мракобесни времена, би трябвало да създадем всичко допустимо да продължим по демократичния и европейски път на развиване “, прикани Крумова.

Станислав Тенев, който е специалист по земеделие и седми в листата на обединението, даде за образец положителните политики и практики, осъществени в областта на земеделието. „ Дори политическите ни съперници, с които приказвам, не могат да отрекат две положителни неща, които се случиха през последната година – оправянето с пандемията от ковид и подобряването на пътната инфраструктура в страната. Хубавите неща се виждат и правят оценка даже от нашите политически съперници, различен е въпросът, че не желаят или ги е боязън да ги признаят обществено “, разяснява Станислав Тенев.

В края на срещите лидерът на листата Христо Терзийски благодари за сериозната поддръжка на предните избори от страна на жителите на Кочериново и Рила, и ги прикани още веднъж да дадат своя глас за мощния тим на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили, който е под номер 5 в бюлетината.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР