Кюстендил. Окръжен съд – Кюстендил постанови затвор за 4 години

...
Кюстендил. Окръжен съд – Кюстендил постанови затвор за 4 години
Коментари Харесай

Окръжен съд – Кюстендил постанови затвор за 4 години и 50 000 лева глоба, на обвиняем за пренасяне през границата на страната на над 14 кг марихуана

Кюстендил. Окръжен съд – Кюстендил постанови затвор за 4 години и 50 000 лв. санкция, на обвинен за преместване през границата на страната на над 14 кг марихуана, оповестиха от пресцентъра на Окръжен съд – Кюстендил . Наказания „ отнемане от независимост “ за период от 4 години и „ санкция “ в размер на 50 000 лева, във връзка с А. Мусай, жител на Република Косово, дефинира Окръжен съд – Кюстендил.

Подсъдимият се призна за отговорен за това, че на 26.11.2021 година, на входящо трасе при Граничен контролно-пропусквателен пункт – Гюешево, без съответно позволение е пренесъл през границата на страната от Република Северна Македония, с управлявания от него лек автомобил, благосъстоятелност на друго лице от Република Косово, високорисково наркотично вещество – коноп, марихуана, опаковано в 60 пакета, с общо тегло 14 579 грама, на обща стойност 58 316 лева Наркотичното вещество е било укрито в праговете на автомобила и в гредата под задната ризница.

Съдът утвърди съглашението реализирано сред Окръжна прокуратура – Кюстендил и отбраната на подсъдимия, като дефинира първичен „ общ “ режим на изтърпяване на наказването „ отнемане от независимост “. Съдът приспада времето, на авансово задържане на обвинения, считано от 26.11.2021 година, до влизане на съглашението в действие. Определението е дефинитивно.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР